Weilheim – dobrá ponuka pre OPATROVATEĽOV – PÁNOV AJ OPATROVATEĽKY

Lokalita : Weilheim
Plat : 9,19 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Weilheim – dobrá ponuka pre OPATROVATEĽOV – PÁNOV AJ OPATROVATEĽKY – PRI MNÍCHOVE s nástupom od 2.1.2019 / odmena 1230 € (netto) / potrebná stredne pokročilá až pokročilá znalosť nemčiny
Do veľkého zaujímavého mesta Weilheim, ležiacom neďaleko Mníchova, hľadáme skúsenú opatrovateľku alebo opatrovateľa k 93 – ročnému pánovi (172 cm, 72 kg), ktorý žije sám v byte v centre mesta a nechová žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľ/-ka má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet, telefón a televíziu. Pán je pokojnej a veselej povahy. Pochádza z Česka a je preto možné s ním komunikovať aj česky.

Stupeň ošetrenia: pacient bol zaradený do 4. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich).

Ošetrovateľská služba: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba, avšak jej ďalšie návštevy sú nejasné.

Zdravotný stav: pacientovi bola diagnostikovaná čiastočná inkontinencia, demencia, ťažkosti so sluchom, trpí bolesťami nôh a chrbtice. Duševný stav je premenlivý.

Pohyblivosť: pacient dokáže sám vstať a prejsť s oporou rolátora. Potrebný je transfer z postele na vozík, pričom technické prostriedky nie sú k dispozícii.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac nástup: od 2.1.2019

Ponúkaná mzda: 9,19 €/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1230 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Do náplne práce opatrovateľa/-ľky spadá okrem asistencie pri hygiene pacienta najmä starostlivosť o domácnosť a to pranie, udržiavanie poriadku a varenie (potrebné vedieť dobre variť). Nákupy nemá na starosti opatrovateľ/-ka, avšak v prípade potreby je obchod vzdialený do 200 m. Nočné vstávanie pacienta na toaletu je príležitostné. Vodičský preukaz nie je potrebný, fajčiari neprekážajú. Vyžaduje sa stredne pokročilá až dobrá úroveň nemčiny.

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9,19 €
Kontakt
:
VIP-Complet
Email
:
o.valekova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
10. 12. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.