Super ponuka pri Bodensee

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Ravensburg – opatrovanie pri Bodensee/ turnus 1 alebo 2 mesiace/ nástup čím skôr/ potrebná dobrá znalosť nemčiny / NEFAJČIARKA/ vodičský preukaz VÝHODOU
Do mesta Ravensburg, s viac ako 50 000 obyvateľmi a nachádzajúcim sa neďaleko Bodensee pri švajčiarskych hraniciach, hľadáme milú opatrovateľku k 72-ročnej pani (165 cm, 55 kg), ktorá býva v rodinnom dome spolu s manželom, ktorý si nevyžaduje opateru. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Voľný čas je po dohode na pozícií. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 4. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: pacientka trpí stareckou slabosťou, má rakovinu. Občas býva apatická. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne, pri návšteve toalety. K dispozícií je aj „Babyphone“.

Pohyblivosť: pacientka sa pohybuje s pomocou invalidného vozíka a rolátora. Je potrené jej pomáhať s presunom na vozík a pri vstávaní.

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientku, čo predstavuje pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní, vstávaní, presune na vozík a na toaletu. Podľa potreby má na starosti taktiež domáce práce (upratovanie, varenie, nakupovanie). Pacientka ocení rozhovory, spoločné strávené chvíle alebo prípadne prechádzky po okolí.

Dĺžka turnusu: 1 alebo 2 mesiace, nástup: čím skôr

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za mesačný turnus do výšky 1430 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Orientačná čiastka za 2-mesačný turnus do výšky 2860 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok. Opatrovateľka dostáva za turnus aj BONUS za sviatočné dni vo výške 137 € (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu

Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
09. 11. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.