POMOCNÍČKA DO DOMÁCNOSTI, SPOLOČNÍČKA, ĽAHKÉ OPATROVANIE

Lokalita : Putten
Plat : 1650 €
Termín nástupu : 03.12.2018

Informácie o ponuke:

Ponúkame miesto k 58 ročnej pani do mesta Putten v strede Holandska, ktorá je bez diagnózy, ktorá je avšak v psychickom stave, ktorý jej bráni normálne vykonávať každodenné bežné činnosti ako varenie, nákupy, venčenie psa, upratovanie a veci tomu podobné. Preto potrebuje človeka, pani, ktorá by sa o tieto činnosti každodenne postarala.
Pani sa sama osprchuje, oblečie, je chodiaca, v noci spí, nebýva zlostná a už vôbec nie agresívna, skôr je precitlivelá a taká pasívna. Skutočne nemá diagnostikovanú žiadnu chorobu.
Treba ju vziať von na prechádzku, na plaváreň, bicyklovať, snažiť sa ju zamestnať. Pani býva v dome, má jedného dalmatínca, ktorého treba tri krát denne vyvenčiť. Opatrovateľka má vlastný malý pekný domček vedľa panej domu. Na mieste pracuje naša opatrovateľka, ktorá novú opatrovateľku zaučí.
Sú potrebné skúsenosti s opatrovaním, anglický alebo nemecký jazyk na mierne pokročilej úrovni, vodičský preukaz a vek vyšší ako 25 rokov.
Nástup: 3.12.
Plat: 1650 EUR / MESIAC ( za mesiac, nie za celý turnus), plus príplatok za sviatky spolu 150 Eur, hradené cestovné, slovenská / česká živnosť, žiadne poplatky
Turnus: do 6.1.2019
V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na t.č. 0948 535 669 alebo na careservice@turancorp.sk

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1650 €
Kontakt
:
Lenka Turanská
Email
:
careservice@turancorp.sk
Telefón
:
0948535669
Webstránka
:
www.turancorp.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
06. 11. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.