Ľahký záskok v Mníchove na 2 alebo 3 týždne

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Mníchov – ĽAHKÁ PONUKA – ZÁSKOK na 2 alebo 3 týždne/s nástupom čím skôr/ potrebná mierne pokročilá až pokročilá nemčina/VODIČSKÝ PREUKAZ výhodou
Do známeho veľkomesta Mníchov, hľadáme opatrovateľku k 93-ročnej pani (165 cm, 70 kg), ktorá býva sama v rodinnom dome so záhradou. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečené samostatné bývanie na poschodí s pripojením na internet. V prípade, že ju bude pani v noci potrebovať, má na privolanie zvonček.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje kvôli podávaniu liekov ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: pacientka je duševne v poriadku. Trpí bežnou stareckou slabosťou a je inkontinentná (nosí plienkové nohavičky). Nočné vstávanie je potrebné príležitostne.

Pohyblivosť: pacientka pri pohybe využíva palicu, v prípade že má slabšie dni alebo na prechádzky má k dispozícií invalidný vozík.

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientku, čo predstavuje pomoc pri osobnej hygiene, vstávaní, návšteve toalety, navliekaní kompresných ponožiek. Za úlohu má taktiež starostlivosť o domácnosť (upratovanie, varenie, pranie, žehlenie, nakupovanie). Pacientka ocení spoločnosť, rozhovory alebo prechádzky po okolí.

Dĺžka turnusu : 2 alebo 3 týždne, Nástup: čím skôr

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za ZÁSKOK do výšky 658 € (2 týždne), 987 €(3 týždne) vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Orientačná čiastka za mesačný turnus do výšky 1410 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu

Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
25. 10. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.