Nenáročné opatrovanie bez nočného vstávania

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Göppingen – NENÁROČNÉ OPATROVANIE / BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA / možný FINANČNÝ BONUS / nástup 13.10.2018 / potrebná min. stredne pokročilá nemčina
Do krásneho mestečka Göppingen, vzdialenom 43 km od Stuttgartu, hľadáme opatrovateľku k 84 – ročnej pani pokojnej povahy (160 cm, 70 kg), ktorá žije sama v dome, kde má opatrovateľka zabezpečenú samostatnú izbu (v prípade záujmu aj pripojenie na internet). V noci pacientka občas vstáva na toaletu alebo je nepokojná, ale nepotrebuje pomoc a opatrovateľka k nej nemusí vstávať. Cez deň rada číta noviny alebo sleduje televíziu. Opatrovateľka, ktorá nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii, získa FINANČNÚ ODMENU.

Stupeň ošetrenia: úroveň požadovaného ošetrovania pacientky bola klasifikovaná na najnižšom stupni (1. z 5).

Zdravotný stav: pacientka trpí bežnou stareckou slabosťou, srdcovou arytmiou a začínajúcou zrakovou degeneráciou. Napriek uvedeným problémom je celkovo v dobrej kondícii.

Pohyblivosť: pacientka je samostatne mobilná. V domácnosti sa nachádza rolátor, ale pacientka si ešte vystačí bez jeho využitia. Potrebuje však asistenciu pri vstávaní a pohybe.

Opatrovateľka má na starosti okrem osobnej opatery pacientky (pomoc s hygienou a pod.) aj domácnosť (nakupovanie, varenie, udržiavanie poriadku). Mala by ovládať nemecký jazyk minimálne na mierne pokročilej úrovni.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 13.10.2018

Ponúkaná mzda: 8,84 € (hod/brutto)

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 310 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Vyššia čiastka 1 410 € za turnus je určená pre opatrovateľky, ktoré získajú na ďalšiu pozíciu našej agentúry novú opatrovateľku (svoju známu a pod.).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
25. 09. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.