Opatrovanie v Nemecku so slovenským jazykom

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Waltenhofen – OPATROVANIE SO SLOVENSKÝM JAZYKOM !!! / nástup od 1.10.2018 / postačujú základy nemčiny – MOŽNÉ DOHOVORIŤ SA SLOVENSKY !!!
Do malebného juhonemeckého mestečka Waltenhofen, hľadáme láskavú a empatickú opatrovateľku (30-65 rokov) k 95 – ročnej pani (175 cm, 60 kg), ktorá je veľmi milej a pokojnej povahy. Býva sama v dome, kde má opatrovateľka zabezpečenú samostatnú izbu s vlastnou kúpeľňou, pripojením na internet a TV. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Pacientkina neter žije v tom istom dome, avšak v samostatnej bytovej jednotke.

Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.

Pohyblivosť: pacientka je prevažne ležiaca, avšak s dekubitmi nemá problémy. Je nutné ju polohovať a pre prípad potreby je v dome k dispozícii aj invalidný vozík.

Zdravotný stav: pacientka trpí bežnou stareckou zábudlivosťou a slabosťou, bol jej diagnostikovaný diabetes (injekčné podávanie inzulínu, 2x denne meranie cukru v krvi ) a je inkontinentná.

Do náplne práce opatrovateľky spadá pomoc pri celkovej hygiene pacientky, prezliekaní, jedení, pití a zároveň aj venovanie času a spoločné rozhovory. Opatrovateľka má na starosti aj domácnosť. Znalosť nemeckého jazyka postačuje na základnej úrovni, nakoľko je možné sa na pozícii dohovoriť aj slovensky.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 01.10.2018

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 160 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
24. 09. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.