OPATROVANIE SENIORY S NÁSTUPOM ČÍM SKÔR

Lokalita : Nemecko, Rohrbach
Plat : 8,84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Do príjemnej dedinky Rohrbach, hľadáme opatrovateľku k 88 – ročnej pani (155 cm, 60 kg). Býva v dome spolu so svojim 62 – ročným synom, ktorý je plne samostatný a nepotrebuje opateru. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Voľno je k dispozícii jeden celý deň v týždni. Opatrovateľka, ktorá nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii (na ktorú nastúpi), získa FINANČNÚ ODMENU.
Stupeň ošetrenia: žiadosť o klasifikáciu úrovne požadovaného ošetrovania pacientky bola podaná.

Ošetrovateľská služba: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba za účelom ošetrenia rán, avšak jej návštevy sa po príchode opatrovateľky už neočakávajú.

Zdravotný stav: pacientka je duševne zdravá, niekedy však stráca orientáciu. Bola jej diagnostikovaná demencia a má za sebou operáciu zlomeniny stehennej kosti. Inkontinentná nie je, avšak potrebuje pomoc pri návštevách toalety.

Pohyblivosť: pacientka je mobilná s oporou rolátora.

Opatrovateľka má na starosti pomoc pri hygiene pacientky a v rámci domácnosti sa vyžaduje pranie, žehlenie, varenie a udržiavanie poriadku. Obchod je vzdialený 2 km, ale opatrovateľka nemá na starosti nakupovanie. V prípade potreby je k dispozícii automobil s automatickou prevodovkou. Nočné vstávanie je potrebné raz v priebehu celej noci kvôli návšteve toalety.

Od opatrovateľky sa očakáva znalosť nemeckého jazyka na dobrej úrovni, skúsenosti s opatrovaním seniorov a mala by taktiež vedieť variť.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: čím skôr

Ponúkaná mzda: 8,84 € (hod/brutto)

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 230 / 1 330 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Vyššia čiastka za turnus je určená pre opatrovateľky, ktoré získajú na ďalšiu pozíciu našej agentúry novú opatrovateľku (svoju známu a pod.).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:

Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8,84 €
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
31. 08. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.