Nenáročné opatrovanie s nástupom čím skôr

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Küssaberg – Bechtersbohl – NENÁROČNÉ OPATROVANIE! / nástup ČÍM SKÔR/ potrebná min. stredne pokročilá nemčina/možný FINANČNÝ BONUS
Do malebnej nemeckej dedinky Küssaberg – Bechtersbohl, hľadáme opatrovateľku k 82 – ročnej pani (164 cm, 80 kg), ktorá žije sama v dome. Povahovo je veľmi milá, pokojná a má rada ľudí. V spodnej časti domu, v samostatnej jednotke, býva jej dcéra. Opatrovateľka má zabezpečenú vlastnú izbu s pripojením na internet.

Stupeň ošetrenia: úroveň požadovaného ošetrovania bola u pacientky klasifikovaná na stupni 3 (z piatich).

Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje ošetrovateľská služba, avšak pacientka raz do týždňa trávi čas v dennom opatrovateľskom centre a na fyzioterapii.

Pohyblivosť: pacientka využíva chodítko a na dlhšie vzdialenosti invalidný vozík, nakoľko je slabá.

Zdravotný stav: pacientka je čiastočne inkontinentná, má vysoký krvný tlak a v máji tohto roku prekonala porážku, ktorej následkom je problém s pohyblivosťou pravej ruky.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ)/6 týždňov; nástup: čím skôr

Do náplne práce opatrovateľky spadá asistencia pri jedení pacientky, varenie (bežná strava) a nakupovanie (obchod je v dobrej dostupnosti pešo, pričom môže opatrovateľka chodievať sama alebo s spoločne s dcérou pacientky). Ďalej sa vyžaduje pomoc pri prezliekaní a hygiene. Raz týždenne pacientka navštevuje centrum dennej opatery, kde sa aj kúpe. Nočné vstávanie je potrebné len zriedkakedy. Automobil je k dispozícii, avšak nie je nutné, aby opatrovateľka šoférovala. Fajčenie von je povolené.

Od opatrovateľky sa vyžaduje znalosť nemeckého jazyka minimálne na stredne pokročilej úrovni, pričom od miery znalostí sa odvíja aj finančné ohodnotenie.

Ponúkaná mzda: 8,84 € (hod/brutto)

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 265 /1 816 € (podľa dĺžky turnusu) vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Opatrovateľka, ktorá nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii, získa FINANČNÚ ODMENU. Vyššia čiastka za turnus 1365/1916 € je teda určená opatrovateľkám, ktoré získajú na ďalšiu z našich pozícií novú opatrovateľku (svoju známu a pod.).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
27. 08. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.