Opatrovanie pri Mníchove

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Ebenhausen – PONUKA OPATROVANIA s nástupom od 03.09.2018/ s mierne až stredne pokročilou nemčinou/ VODIČSKÝ PREUKAZ výhodou/možný FINANČNÝ BONUS
Do dedinky Ebenhausen, ktorá sa nachádza v Bavorsku v blízkosti Mníchova, hľadáme milú a priateľskú opatrovateľku k 93-ročnej pani (175 cm, 60 kg), ktorá býva v dome u svojej sestry, kde sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s internetom. Sestra je v nemocnici, takže starostlivosť si momentálne vyžaduje len jej sestra. Ešte sa nevie kedy presne sa vráti z nemocnice, ale najbližší turnus určite nie.

Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 1. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť nenavštevuje ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: pacientka má stareckú demenciu, inkontinenciu, epilepsiu, ktorá je pod kontrolou a trochu pomalšie rozpráva. Nočné vstávanie je potrebné iba príležitostne.

Pohyblivosť: pacientka pri pohybe využíva invalidný vozík, s pomocou dokáže prejsť ešte zopár krokov. Pri pohybe je potrebné byť jej nápomocný a tak predchádzať možným pádom, či úrazom. V domácnosti je aj polohovacia posteľ.

Úlohou opatrovateľky je starostlivosť o pacientku (pomoc pri osobnej hygiene, pri pohybe, presune na toaletu a prezliekaní). Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti aj bežné domáce práce ako varenie, upratovanie a nakupovanie. Pacientka ocení spoločnú zábavu, čítanie alebo v prípade dobrého zdravotného stavu prechádzky po okolí.

Dĺžka turnusu : 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, nástup: 03.09.2018

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1410 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Opatrovateľka, ktorá nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii, získa FINANČNÚ ODMENU. Vyššia čiastka za turnus 1510 € je teda určená opatrovateľkám, ktoré získajú na ďalšiu z našich pozícií novú opatrovateľku (svoju známu a pod.).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach :

Hlavná koordinátorka : 0948 245 300 /l.poorova@vip-pflege.eu

Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494 / nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
23. 08. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.