Opatrovanie pre mužov aj ženy

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Baierbrunn – DOBRÁ ponuka pre OPATROVATEĽA alebo OPATROVATEĽKU – opatrovanie PÁRU pri MNÍCHOVE/nástup od 05.09.2018 /turnus 1 mesiac/ potrebná dobrá znalosť Nemčiny
Do malého mesta Baierberunn, ležiacej v blízkosti Mníchova, hľadáme opatrovateľa alebo opatrovateľku k 81-ročnému pánovi (171cm, 60 kg) a 77-ročnej pani (151 cm, 52 kg). Manželia bývajú v rodinnom dome a nemajú žiadne domáce zvieratá. V samostatnej časti domu býva dcéra manželov, ktorá je v prípade potreby nápomocná. Opatrovateľ/ka má v dome zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 4. a pacient do 5. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: pacientka prekonala srdcový infarkt a porážku, má demenciu a epilepsiu na ktorú berie tabletky. Preventívne nosí inkontinenčné vložky. Pacient trpí taktiež stareckou demenciou, má parkinsonovu chorobu, depresiu a je čiastočne inkontinentný. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne.

Pohyblivosť: pacientka sa pohybuje s pomocou invalidného vozíka. Pacient dokáže prejsť zopár krokov sám a taktiež využíva invalidný vozík. Je potrebné byť im nápomocný.

Opatrovateľ/ka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientov, do čoho spadá osobná hygiena, pomoc pri pohybe, vstávaní, jedle a prezliekaní. Za úlohu má taktiež starostlivosť o domácnosť (upratovanie, varenie, pranie, žehlenie, nakupovanie). Pacienti ocenia taktiež spoločnú zábavu, trávenie voľného času, rozhovory, alebo prechádzky.

Dĺžka turnusu : 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, Nástup: 05.09.2018

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 2160 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Opatrovateľ/ka, ktorý/á nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku/opatrovateľa na ďalšiu z našich pozícii, získa FINANČNÚ ODMENU. Vyššia čiastka za turnus 1560 € je teda určená opatrovateľom, ktorí získajú na ďalšiu z našich pozícií novú opatrovateľku/opatrovateľa (svoju známu a pod.).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu

Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
21. 08. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.