NOVÁ VÝBORNÁ PONUKA PRE OPATROVATEĽKY / MOŽNÝ FINANČNÝ BONUS

Lokalita : Mníchov, Nemecko
Plat : 8,84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Do obľúbeného a krásneho Mníchova, hľadáme srdečnú a empatickú opatrovateľku k 80 – ročnej pani (170 cm, 75 kg), ktorá žije spoločne so svojim manželom. Pán je vo výbornej zdravotnej kondícii a netrpí žiadnymi zdravotnými ťažkosťami. Viditeľná je jedine starecká slabosť. Pohybuje sa pomocou rolátora a všetko dokáže vykonávať sám – bežne nepotrebuje žiadnu opateru. Manželia bývajú v byte so záhradou. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu a pripravuje sa aj pripojenie na internet. Opatrovateľky, ktoré nastúpia na túto pozíciu a nájdu ďalšiu opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii, získajú FINANČNÚ ODMENU.

Stupeň ošetrenia: pacientka bola zaradená do 4. stupňa potrebného ošetrovania.

Ošetrovateľská služba: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba ráno aj večer za účelom podávania injekcií a prípravy liekov, ktoré podáva opatrovateľka.

Pohyblivosť: pacientka je odkázaná na invalidný vozík, k dispozícii je zdvíhacie zariadenie.

Zdravotný stav: pacientke bol diagnostikovaný diabetes, pred štyrmi rokmi prekonala porážku, následkom ktorej má ľavú ruku imobilnú, je inkontinentná a slabšie počuje.

Do náplne práce opatrovateľky spadá vykonávanie celotelovej hygieny (umývanie na posteli), prezliekanie, pomoc s pohybom a transfer. Pacientka zároveň ocení spoločné rozhovory a prechádzky. V rámci domácnosti je potrebné variť pre oboch manželov, nákupy, pranie a žehlenie. K pacientke sa V NOCI VSTÁVA LEN PRÍLEŽITOSTNE, BEŽNE TO NIE JE NUTNÉ, nakoľko pacientka zvykne prespať celú noc.

Opatrovateľka by mala ovládať nemecký jazyk aspoň na stredne pokročilej úrovni a zároveň by mala disponovať skúsenosťami s opatrovaním seniorov, ideálne aj s pacientmi trpiacimi cukrovou a imobinými. Fajčenie von sa akceptuje.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 24.08.2018

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 460 / 1 560 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach). Vyššia čiastka za turnus je určená pre opatrovateľky, ktoré získajú na ďalšiu pozíciu našej agentúry novú opatrovateľku (svoju známu a pod.).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:

Koordinátorka L.Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8,84 €
Kontakt
:
VIP-Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
13. 08. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.