Nová pozícia v Nemecku

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Iserlohn– NOVÁ POZÍCIA v peknom mestečku/ nástup ČÍM SKÔR /turnus 1 mesiac/ potrebná mierne pokročilá až pokročilá znalosť nemčiny
Do mesta Iserlohn neďaleko Kolína, ktoré sa kvôli veľkému množstvu zalesnených častí nazýva tiež „lesným mestom“, hľadáme opatrovateľku k 91-ročnej pani (160 cm, 44 kg), ktorá býva sama v byte. V domácnosti sa nenachádzajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 4. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť momentálne navštevuje ošetrovateľská služba, ale po príchode opatrovateľky to nebude viac potrebné.

Zdravotný stav: pacientka trpí stareckou slabosťou, je inkontinentná a má ťažkosti so srdcom. Niekedy máva závraty, preto je potrebné dávať na ňu pozor, aby nespadla. Nočné vstávanie je potrebné pri návšteve toalety (1 krát za noc).

Pohyblivosť: pacientka sa pohybuje za pomoci invalidného vozíčka. Je potrebné byť jej nápomocný a pomáhať pri presune na vozík a vstávaní. V domácnosti sú k dispozícií pomôcky v kúpeľni a na toalete.

Opatrovateľka má za úlohu starostlivosť o pacientku, čiže pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní, jedle, vstávaní, presune na toaletu, sprevádzanie k lekárovi. Na starosti má taktiež domáce práce ako upratovanie, varenie a nakupovanie. Pacientka je milej povahy, má rada ručné práce, ktoré už žiaľ nevládze robiť, ocení spoločné trávenie času, rozhovory alebo prechádzky po okolí.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, nástup: čím skôr

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1310 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu

Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
08. 08. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.