Opatrovatelka_74388 Talheim, DE

Lokalita : NEMECKO
Plat : 50 €
Termín nástupu : 13.08.2018

Informácie o ponuke:

PONUKA PRÁCE č.106
Miesto: 74388 Talheim, DE
Nastup: 13.8.2018 do 26.8.2018
Turnus: 14 dni

Pacientka: pani narodena 1937, 75kg, 155cm,Pflegestufe 1,Inkontinenz – windeln,obmedzena mobilita - problemy pri vstavani a zohynani sa,strava - krajanie na mensie kusky. Stredna demencia, avsak vzhladom k svojmu veku uz aj zabudliva. Pani je tazkopadna, ma problemy pri vstavani, potrebuje pomoc pri hygiene, ciastocne pri prezliekani a kazdodennom zivote.
Pomoc pri kazdodennych cinnostiach, prezliekani, hygiene,varenie, upratovanie, obcas nakupy nakupovanie ( napr kontrolovat chladnicku, aby tam nebolo splesnivene veci atd ).Pani vstava v noci na toaletu, ale samostatne bez opatrovatelky. Pacientka pocas dna vela oddychje a spi. V dome je jedna spolocna kupelna.
Byva sama, na dedine v dome so zahradou. Pani je priatelska,vtipna a spolupracujuca a ma rada napr. ak je pekne prestieranie na stole. Opatrovatelka ma vlastnu izbu k dispozicii so vstupom do zahrady
Pomôcky: Duschstuhl, Rollator, Pflegebett, pomoc pri jedle - t.z. krajanie na mensie kusky, 2x denne Pflegedienst - podavanie liekov, pancuchy.
Fajcenie povolene iba vonku.Internet nie je k dispozicii, mala by sa vsak dat zakupit karta. Pacientka ma poskodenu pamat co suvisi s urcitym druhom demencie. Pacientka ma rada kontrolu nad svojou domacnostou, takze ak nieco chce, tak by sa to malo co najskor urobit a upokoji sa.Opatrovatelka by nemala brat veci osobne - lebo pani nie je zla, je chora a ma svoj vek !
Jedlo by malo byt pekne servirovane,je vsetko okrem hub, opatrovatelka by mala byt dobra kucharka.Den pacientky by mal mat pevnu strukturu.Rada nieco este robi v zahrade ak vladze.Prechadzky nema rada hoci rodina chce , aby sa prechadzala.Pacientka ma dvoch synov s ktorými ma dobry vztah. Pani je z beznej socialnej vrstvy, nie je bohata.

RODINA AKCEPTUJE NIZSIU ZNALOST NJ

Odmena:
50- Euro/zmluvne denná sadzba NJ - 3
49- Euro/zmluvne denná sadzba NJ - 3-4

Pobyt: Živnostenský list založený v SR, dokument PD A1-je potrebne vybavit na Sociálnej poistovni.
Príspevky na cestovné: do vysky 150 eur (spolu na obidve cesty)
Spr. poplatok 100 EUR/ rok

V prípade záujmu o umiestnenie nás prosím kontaktujte.
S pozdravom
ENINA s.r.o.
Email: eninasro@gmail.com
Tel.: 0902 669 889 alebo 0915 945 922

Základné informácie o ponuke

Plat
:
50 €
Kontakt
:
ENINA sro
Email
:
eninasro@gmail.com
Telefón
:
0915945922
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
01. 08. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.