NOVÁ PONUKA OPATROVANIA V NEMECKU

Lokalita : Burtenbach, Nemecko
Plat : 8,84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Do mestečka Burtenbach, hľadáme opatrovateľku (30-50 rokov) k 87 – ročnej pani (155 cm, 57 kg). Žije v dome spolu so svojim 91 – ročným manželom (170 cm, 70 kg). V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet. Voľno zvykne mať opatrovateľka dvakrát v týždni na pol dňa. Najbližšie býva dcéra manželov, vo vzdialenosti 35 km.
Stupeň ošetrenia: úroveň požadovaného ošetrovania pacientky bola klasifikovaná na. 2. stupni (z piatich), jej manžel bol zaradený do 3. stupňa.

Ošetrovateľská služba: domácnosť ráno a večer navštevuje ošetrovateľská služba za účelom podávania liekov.

Zdravotný stav: pacientka prekonala porážku, má vysoký krvný tlak a občas býva zmätená. Inkontinentná nie je. Jej manžel trpí ľahkou formou demencie, inak je duševne v poriadku.

Pohyblivosť: obaja manželia sú samostatne mobilní.

Opatrovateľka má v rámci domácnosti na starosti udržiavanie poriadku, pranie, žehlenie aj varenie, preto by s tým nemala mať problémy. Na nákupy opatrovateľka chodieva autom, nakoľko obchod je vzdialený 4 km. Pacientka by prijala spoločné prechádzky, asistenciu pri hygiene a sprievod k lekárom. Nočné vstávanie nie je potrebné, oddych v noci trvá od 22:30 do 7:00.

Od opatrovateľky sa očakáva znalosť nemeckého jazyka na dobrej úrovni a je nevyhnutné, aby bola aktívna šoférka. K dispozícii je automobil s manuálnou prevodovkou. Fajčenie von sa akceptuje.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac; nástup: čím skôr

Ponúkaná mzda: 8,84 € (hod/brutto)

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 420 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8,84 €
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
03. 07. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.