Opatrovanie bez nočného vstávania

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Niederwern – opatrovanie MOBILNEJ pani /nástup ČÍM SKÔR/ NEFAJČIARKA/ BEZ nočného vstávania/ potrebná pokročilá úroveň nemeckého jazyka
Do dediny Niederwern, nachadzajúcej sa v Bavorsku hľadáme opatrovateľku k 81-ročnej pani (160 cm, 57 kg), ktorá býva v dome spolu so svojím manželom. Pán je mobilný, samostatný a nevyžaduje si starostlivosť. V domácnosti sa nenachádzajú žiadne domáce zvieratá. V blízkosti býva dcéra manželov. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 2. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť nenavštevuje ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: pacientka trpí stareckou demenciou, miestami je nepokojná, máva depresie a strach. Inkontinentná nie je a toaletu navštevuje samostatne. Nočné vstávanie nie je potrebné.

Pohyblivosť: pacientka je mobilná a pohybuje sa samostatne.

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientku, čo predstavuje najmä pomoc pri osobnej hygiene. Pacientka potrebuje niekoho kto jej bude oporou, bude ju motivovať a rozprávať sa s ňou. Ocení spoločné trávenie času, rozhovory, prípadne hranie spoločenských hier. Opatrovateľka má na starosti taktiež domáce práce ako upratovanie, varenie, pranie, žehlenie a nakupovanie. Obchod sa nachádza v blízkosti domu a v prípade potreby je k dispozícií aj auto.

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1230 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
29. 06. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.