OVERENÁ PONUKA PRE OPATROVATEĽKY

Lokalita : Ellhofen, Nemecko
Plat : 8,84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Do malebnej dedinky Ellhofen neďaleko Štuttgartu, hľadáme opatrovateľku (40 rokov a viac) k 83 – ročnému pánovi (175 cm, 70 kg) a jeho manželke, ktorá je v dobrej zdravotnej kondícii, no pre zlomeninu potrebuje pomoc. Manželia žijú v priestrannom byte bez domácich zvierat, v ktorom má opatrovateľka zabezpečenú izbu s vlastnou kúpeľňou a pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: miera požadovaného ošetrovania bola u pacienta klasifikovaná na úrovni 3 (z piatich).

Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje mobilná ošetrovateľská služba iba jednotliví špecialisti (logopéd a pod.).

Zdravotný stav: pacient je čiastočne inkontinentný (hygienické pomôcky na inkontinenciu nosí len preventívne) a prekonal porážku, následkom ktorej mu ochrnula pravá strana tela, pričom zasiahnuté bolo aj rečové centrum. Pre poruchu obehovej sústavy bol nútený podstúpiť amputáciu ľavej nohy od kolena. Manželka následkom úrazu utrpela zlomeninu pravého ramena, z ktorej sa zotavuje.

Pohyblivosť: mobilita pacienta je značne narušená, využíva ošetrovateľské lôžko a zdvíhacie zariadenie na posteľ aj do vane. V prípade, že si nasadí protézu, dokáže prejsť krátku vzdialenosť s oporou rolátora.

Opatrovateľka má v rámci domácnosti na starosti varenie, nakupovanie, žehlenie a udržiavanie poriadku. Manželia potrebujú pomoc s prezliekaním, hygienou a tiež ocenia sprievod k lekárom.

Od opatrovateľky sa očakáva aspoň mierne pokročilá úroveň nemeckého jazyka. Zároveň by mala byť nefajčiarka a aktívna šoférka. K dispozícii je automobil s automatickou prevodovkou.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 13.07.2018

Ponúkaná mzda: 8,84 € (hod/brutto)

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 310 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka L.Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8,84 €
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
28. 06. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.