Výborná a jednoduchá pozícia v Mníchove

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Mníchov – VÝBORNÁ a JEDNODUCHÁ pozícia/ nástup od 13.07.2018/ potrebná dobrá znalosť nemeckého jazyka

Do známeho a veľmi pekného veľkomesta Mníchov, hľadáme milú a empatickú opatrovateľku k 76-ročnej pani (168 cm, 60 kg), ktorá býva sama v dome so záhradou a nechová žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s kúpeľňou. Pripojenie na internet sa zabezpečuje.
Stupeň ošetrenia: pacientka nie je zatiaľ zaradená do žiadneho stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť momentálne navštevuje ošetrovateľská služba, ale po príchode opatrovateľky to nebude viac potrebné.

Zdravotný stav: pacientka nemá žiadne závažné ochorenia, donedávna bola úplne v poriadku. Momentálne sa u nej začal prejavovať začínajúci alzheimer a inkontinencia. Nočné vstávanie je potrebné len príležitostne, pri návšteve toalety.

Pohyblivosť: pacientka je mobilná a pohybuje sa samostatne. Má problémy s pravým ramenom a preto potrebuje, aby jej bola opatrovateľka v prípade potreby nápomocná a tak sa predchádzalo možným pádom alebo úrazom.

Pacientka je viac menej samostatná, veľa vecí dokáže robiť sama, ale vzhľadom na jej boľavé rameno potrebuje, aby je opatrovateľka pomohla pri prezliekaní, osobnej hygiene (samej jej to inak trvá veľmi dlho). Úlohou opatrovateľky je aj starostlivosť o domácnosť, čo predstavuje varenie, upratovanie, nakupovanie. Čo sa týka jedla pacientka zje všetko, ale nemá rada ryby. Pacientka ocení spoločné trávenie času, rozhovory, hranie spoločenský hier alebo ak to jej zdravotný stav umožní prechádzky po okolí.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, nástup: od 13.07.2018

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1400 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
28. 06. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.