Výborná ponuka pri rakúskych hraniciach

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Burghausen – Jednoduché opatrovanie páru pri RAKÚSKU/nástup od 1.8.2018 /turnus 1 mesiac/ NEFAJČIARKA/ potrebná dobrá znalosť Nemčiny a VODIČSKÝ PREUKAZ

Do malého mesta Burghausen, ležiaceho na juhu Nemecka pri rakúskych hraniciach, hľadáme opatrovateľku k 86-ročnému pánovi (175cm, 85kg) a 76-ročnej pani (168cm, 110kg). Manželia bývajú v rodinnom dome a nemajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícií samostatnú izbu s pripojením na internet.

Stupeň ošetrenia: obaja pacienti sú zaradený do 2. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje približne dva krát denne ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: obaja pacienti sú duševne úplne v poriadku, sú čiastočne inkontinentní. Pán má problémy s krvným tlakom a parkinsonovu chorobu. Jeho manželka nemá žiadne závažne ochorenia, ale viac krát mala operovanú pravú nohu a rameno. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne (nie je potrebné každú noc), pri presune na toaletu.

Pohyblivosť: pacient potrebuje, aby mu bola opatrovateľka nápomocná. Pri pohybe využíva rolátor alebo invalidný vozík. Pacientka sa pohybuje samostatne s pomocou rolátora.

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientov, čiže pomáhať im pri osobnej hygiene, prezliekaní, pacientovi pri pohybe, presune na toaletu, sprevádzanie k lekárom. Jej úlohou je taktiež starostlivosť o domácnosť (upratovanie, varenie, pranie, žehlenie, nakupovanie). Obchod je vzdialený približne 3 km. Je potrebné, aby mala opatrovateľka vodičský preukaz a k dispozícií je aj auto s automatickou prevodovkou. Pacienti ocenia spoločnosť, hranie spoločenských hier, rozhovory, v prípade dobrého zdravotného stavu prechádzky po okolí.

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1430 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.
V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
26. 06. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.