Nová pozícia pre opatrovateľku alebo opatrovateľa

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Krausnitz – Nová pozícia!! vhodná pre OPATROVATEĽKU alebo OPATROVATEĽA s nástupom ČÍM SKÔR/ potrebný VODIČSKÝ PREUKAZ a mierne pokročilá až pokročilá znalosť Nemčiny
Do dediny Krausnitz, neďaleko od českých hraníc, pri meste Drážďany, hľadáme opatrovateľku alebo opatrovateľa k 82-ročnému pánovi (170 cm, 90 kg), ktorý býva v dome spolu so svojou manželkou, ktorá je vitálna, samostatná a nevyžaduje si starostlivosť. V dome sa nachádza jeden psík. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacient je zaradený do 4. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje aj ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: pacient trpí bežnou stareckou slabosťou, má cukrovku a je čiastočne inkontinentný. Má problémy so srdcom, prekonal mozgovú porážku a srdcový infarkt. Po duševnej stránke je v poriadku, niekedy má pomýlený denný a nočný režim. Nočné vstávanie na pozícií je potrebné príležitostne.

Pohyblivosť : pacient sa momentálne nedokáže postaviť samostatne a prevažne leží alebo sedí.Pri dvíhaní je opatrovateľke nápomocný. Jeho stav by sa mal postupne zlepšovať.

Opatrovateľka má za úlohu najmä starostlivosť o pacienta, čo predstavuje pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní, jedle, vstávaní, presune na toaletu. Čo sa týka domácnosti, stará sa o ňu stále pacientova manželka, ktorá taktiež aj varí. Opatrovateľka by jej mala byť nápomocná. Konkrétne činnosti sa ujasnia po dohode na pozícií. V prípade potreby sa obchod nachádza neďaleko a je dostupný pešo. Pacient ocení aj spoločné trávenie času alebo rozhovory.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac/základná dĺžka turnusu, nástup: čím skôr

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1230 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu

Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
25. 06. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.