HOLANDSKO - Opatrovateľka ku pánovi

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Holandsko
Plat : 2500 €
Termín nástupu : Neurčený
Pracovná doba : dohodou

Informácie o ponuke:

Umiestnime zdarma čo najskôr kvalifikovanú opatrovateľku ku 57-ročnému mužovi, ktorý v dôsledku nehody trpí paraplégiou a je pripútaný na invalidný vozík. Jedná sa o parciálne paraplégia s paralýzou pása. Klient ďalej trpí deformácií ľavej ruky, dekubity, cerebrovaskulárnym ochorením (DCV) a psoriázou. V dôsledku týchto postihnutie je klient inkontinentných a používa katéter.

Požiadavky na zamestnankyňu:
Hľadáme kvalifikovanú, nemecky hovoriace ošetrovateľku (zdravotnú sestru) so skúsenosťami so starostlivosťou o staršie paralyzovanú osobu, s priateľským duchom a dobrou náladou.
Ošetrovateľka by mala mať skúsenosti s transferom paralyzované osoby z postele na invalidný vozík a späť.

Pracovná doba je 40 hodín v týždni (24 hodinová služba), kedy ošetrovateľka žije s klientom v jeho rodinnom dome. Keďže sa jedná o celodennú starostlivosť, hľadáme najlepšie 2 zdravotníkov, ktorí by sa v tejto náročnej činnosti striedali po 2 mesiacoch a navzájom vypomáhali. Jedná sa o dlhodobejšiu prácu.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
Náplň práce:
Ošetrovateľka bude pomáhať s osobnou starostlivosťou o klienta pri kúpaní, osobnej hygiene, obliekaní, kŕmenie, prenášanie klienta z postele do postele a na invalidný vozík. Výpomoc a doprovod klienta vonku, pri cvičení a návšteve lekára. Ďalej bude pomáhať klientovi s bežným upratovaním a varením.
benefity:
Čo ponúkame:
Ošetrovateľka bude mať k dispozícii bezplatné ubytovanie a stravu. Všetko poskytované bezplatne hostiteľskou rodinou. Ubytovanie vo vlastnom zariadenej izbe (TV, wifi, posteľ, atď.).
Úväzok flexibilné, podľa požiadaviek klienta, max. 40 hodín / týždeň a 1 deň v týždni voľno.
Čistý plat 2500 Euro za mesiac.
V prípade Vášho záujmu nám prosím zašlite svoj životopis, motivačný list a prípadné referencie na adresu mctour@nextra.sk Agentúra MC Tour tel. 0903426886, 0948483776
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.