Opatrovanie páru s nástupom čím skôr

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Steinheim – OPATROVANIE PÁRU /nástup ČÍM SKÔR /turnus 1 mesiac/ s mierne pokročilou až pokročilou úrovňou Nemčiny
Do čarovného mesta Steinheim, neďaleko Štutgartu, hľadáme opatrovateľku k manželskému páru: 82-ročnej pani (162cm, 68kg) a 86-ročnému pánovi (167cm, 68kg). Manželia bývajú v rodinnom dome a majú jednu mačku. Opatrovateľka má k dispozícií samostatnú izbu s kúpeľňou. Pripojenie na internet je v štádiu riešenia.
Stupeň ošetrenia: obaja pacienti sú zaradený do 4. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť momentálne navštevuje ošetrovateľská služba, ale po príchode opatrovateľky to nebude viac potrebné.

Zdravotný stav: pacient je inkontinentný, má rakovinu a nie je v dobrom zdravotnom stave, očakáva sa, že čoskoro tomuto ochoreniu asi podľahne. Pacientka je relatívne v poriadku má ľahkú stareckú demenciu a parkinsonovu chorobu. Nočné vstávanie na pozícií je potrebné z dôvodu, že pacient je v noci aktívny. Rodina sa snaží jeho spánkový rytmus upraviť.

Pohyblivosť: pacient sa pohybuje s pomocou rolátora a invalidného vozíka a pacientka s pomocou rolátora. Je potrebné byť im nápomocný a tak predchádzať možným úrazom alebo pádom. V domácnosti je k dispozícií aj polohovacia posteľ.

Dĺžka turnusu : 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, Nástup: začiatkom júla, prípadne dohodou aj skôr

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1660/1310 € (podľa počtu opatrovaný osôb 2/1) vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientov. Veľa starostlivosti si vyžaduje pacient, je potrebné mu pomáhať pri osobnej hygiene, prezliekaní, pohybe, jedle a presune na toaletu. Pacientka potrebuje pomoc pri osobnej hygiene a prezliekaní. Pacient nechce spať vo svojej posteli a často krát spí v kresle alebo na pohovke. Úlohou opatrovateľky je taktiež starostlivosť o domácnosť, čiže varenie, upratovanie, nakupovanie. S pacientom nie je vzhľadom na jeho zdravotný stav možno robiť nejaké aktivity, ale pacientka ocení spoločné rozhovory alebo ak to umožní jej zdravotný stav prechádzky po okolí.

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:

Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
19. 06. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.