PONUKA PRE OPATROVATEĽKY

Lokalita : Nemecko, Ellhofen
Plat : 8,84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Do malebnej dedinky Ellhofen neďaleko Štuttgartu, hľadáme opatrovateľku (40 rokov a viac) k 83 – ročnému pánovi (175 cm, 70 kg) a jeho manželke, ktorá je v dobrej zdravotnej kondícii, no pre zlomeninu potrebuje pomoc. Manželia žijú v priestrannom byte bez domácich zvierat, v ktorom má opatrovateľka zabezpečenú izbu s vlastnou kúpeľňou. Internet sa v prípade potreby zavedie.
Stupeň ošetrenia: miera požadovaného ošetrovania bola u pacientky klasifikovaná na úrovni 3 (z piatich).

Ošetrovateľská služba: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba, avšak jej návštevy sa o príchode opatrovateľky už neočakávajú.

Zdravotný stav: pacient je inkontinentný a prekonal porážku, následkom ktorej mu ochrnula pravá strana tela a zasiahnuté bolo aj rečové centrum. Pre poruchu obehovej sústavy musel podstúpiť amputáciu ľavej nohy od kolena. Manželka následkom úrazu utrpela zlomeninu oboch ramien, z ktorej sa zotavuje.

Pohyblivosť: mobilita pacienta je značne narušená, využíva ošetrovateľské lôžko a zdvíhacie zariadenie na posteľ aj do vane. V prípade, že si nasadí protézu, dokáže prejsť krátku vzdialenosť s oporou rolátora.

Opatrovateľka má v rámci domácnosti na starosti varenie, nakupovanie, žehlenie a udržiavanie poriadku. Manželia potrebujú pomoc s prezliekaním, hygienou a tiež ocenia sprievod k lekárom.

Od opatrovateľky sa očakáva dobrá znalosť nemčiny a nadobudnuté skúsenosti v opatrovaní. Zároveň by mala byť nefajčiarka a aktívna šoférka. K dispozícii je automobil s automatickou prevodovkou.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 13.06.2018

Ponúkaná mzda: 8,84 € (hod/brutto)

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 340 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka L.Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8,84 €
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
23. 05. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.