Ponuka na predmestí MNÍCHOVA

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Fürstenfeldbruck – opatrovanie na PREDMESTÍ MNÍCHOVA/nástup od 27.05.2018 resp. DOHODOU/ s mierne pokročilou úrovňou Nemčiny

Do malého mestečka Fürstenfeldbruck, na predmestí Mníchova, hľadáme milú a empatickú opatrovateľku k 85-ročnej pani (160 cm, 60 kg), ktorá býva v rodinnom dome. Na poschodí domu býva dcéra pacientky, ktorá je opatrovateľke nápomocná. Dcéra chová 3 mačky. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu, ktorá sa nachádza na poschodí domu.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 5. stupňa ošetrenia.

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť nenavštevuje ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: pacientka trpí stareckou demenciou, inkontinenciou a má ťažkosti s pohybom. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne. Keďže izba opatrovateľky je na poschodí, k dispozícií je aj „babyfon“.

Pohyblivosť : pacientka sa pohybuje najmä s pomocou invalidného vozíka. Sama už nevládze vstávať, čiže je potrebné jej pomáhať pri presune na vozík a vstávaní. V domácnosti je k dispozícií aj rolátor.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac/základná dĺžka turnusu, nástup: od 27.05.2018 resp. dohodou

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1460 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientku, do čoho spadá osobná hygiena, pomoc pri prezliekaní, jedení, presune na toaletu, vstávaní a pohybe. Opatrovateľka má na starosti taktiež domáce práce ako varenie, upratovanie a nakupovanie. Pacientku doteraz kúpal jej syn, opatrovateľke bude v prípade potreby nápomocný. Voľný čas má opatrovateľka po dohode s deťmi pacientky. Pacientka veľa času trávi sedením v kresle alebo vozíku a sledovaním záhrady. Ocení spoločné rozhovory, zábavu, prípadne ak to jej zdravotný stav umožní prechádzky po okolí.

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach, radi Vám odpovieme na všetky otázky:

Hlavná koordinátorka : 0948 245 300 /l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494 /nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
18. 05. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.