Jednoduché opatrovanie, overená rodina

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Mníchov – OVERENÁ rodina, JEDNODUCHÉ OPATROVANIE/nástup od 01.06.2018/dobrá úroveň nemeckého jazyka

Do veľkomesta Mníchov, ktoré sa nachádza v Bavorsku a je známe svojou kultúrou, hľadáme opatrovateľku k 86-ročnej pani (170 cm, 58 kg), ktorá býva v dome so záhradou spolu so svojim manželom, ktorý je vitálny, samostatný a nepotrebuje starostlivosť opatrovateľky. Pacientka je milá a tichšej povahy. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Prevažnou pracovnou náplňou opatrovateľky je starostlivosť o dom so záhradou, nakoľko sa u pacientky nevyskytujú žiadne výraznejšie zdravotné problémy. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet.

Ošetrovateľská služba : domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba, nakoľko si to zdravotný stav pacientky nevyžaduje.

Zdravotný stav : pacientka nemá žiadne vážnejšie ochorenia, trpí ľahkou stareckou demenciou. Preventívne nosí plienky, ale toaletu navštevuje sama. Nočné vstávanie nie je potrebné.

Pohyblivosť: pacientka sa pohybuje s pomocou opatrovateľky a taktiež invalidného vozíka. Je potrebné byť jej oporou a dávať pozor, aby nespadla.

Dĺžka turnusu : 1 mesiac / základná dĺžka turnusu, nástup : 01.06.2018

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1280 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti prevažne starostlivosť o domácnosť ako varenie, upratovanie a nakupovanie, nakoľko pacientka nemá žiadne výraznejšie zdravotné problémy. Keďže sa pacientka pohybuje s pomocou invalidného vozíka a opatrovateľky, je potrebné byť jej nápomocný a dohliadať na ňu, aby nespadla. Pacientka ocení aj spoločnosť, rozhovory, hranie spoločenských hier alebo prechádzky po okolí.

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach, radi Vám odpovieme na všetky otázky:

Hlavná koordinátorka : 0948 245 300 /l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494 /nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
11. 05. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.