Dobrá ponuka opatrovania

Lokalita : Nemecko
Plat : 8.84 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Jockgrim – DOBRÁ a JEDNODUCHÁ pozícia s nástupom ČÍM SKÔR /s mierne pokročilou až pokročilou úrovňou Nemčiny/ BEZ nočného vstávania/ plat v závislosti od úrovne NEMČINY.

Do peknej dediny Jockgrim, ktorá sa nachádza v blízkosti hraníc s Francúzskom, hľadáme opatrovateľku k 78-ročnej pani (160 cm, 55 kg), ktorá býva v dome so záhradou spolu so svojim manželom. Pani je dobrej povahy a veľa nehovorí. Manžel je samostatný a nepotrebuje opateru. Robí veľa domácich prác samostatne (varenie, žehlenie, pranie, nákupy). O upratovanie sa stará upratovačka. V prípade potreby, by mala byť opatrovateľka manželovi pri starostlivosti o domácnosť nápomocná. V domácnosti sa nenachádzajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s kúpeľňou, televíziou a pripojením na internet.

Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 3. stupňa ošetrenia.

Zdravotný stav: pacientka trpí stareckou slabosťou, má demenciu a je inkontinentná. Nočné vstávanie nie je potrebné.

Pohyblivosť : pacientka potrebuje pri pohybe pomoc opatrovateľky. Je potrebné jej pomáhať pri vstávaní a presune na vozík, či späť. Pri transfere je pacientka nápomocná. K dispozícií má rolátor a invalidní vozík. Veľa času strávi sedením vo vozíku. V domácnosti je k dispozícií aj polohovacia posteľ a pomôcky v kúpeľni.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, nástup: ČÍM SKÔR

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1 550 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti predovšetkým starostlivosť o pacientku, čo predstavuje pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní, pohybe, presune z vozíka, alebo presune na toaletu. O domácnosť sa stará manžel pacientky, po dohovore by mu mala byť opatrovateľka nápomocná. V prípade potreby sa obchod nachádza približne 10 minút pešo od domu. Pacientka ocení spoločnú zábavu, rozhovory alebo ak to jej zdravotný stav umožní prechádzky po okolí.

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach, radi Vám odpovieme na všetky otázky:

Hlavná koordinátorka : 0948 666 881 /t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494 / nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
8.84 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
04. 05. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.