opatrovanie PRI MNÍCHOVE čím skôr

Lokalita : Seefeld / Nemecko
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Do malého mestečka Seefeld, ležiaceho 40 km od Mníchova, hľadáme priateľskú a poriadkumilovnú opatrovateľku vo veku 30-65 rokov k 91 – ročnej pani (163 cm, 65 kg), ktorá žije sama v dome so záhradou a nechová žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečené samostatné bývanie. Internetové pripojenie sa v dome v súčasnosti pripravuje.

Ošetrovateľská služba: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba za účelom podávania liekov, pričom celkovo pomáha ako vie.

Zdravotný stav: pacientke bola diagnostikovaná demencia, s ktorou súvisí občasná dezorientovanosť a zábudlivosť. Trpí taktiež začínajúcou inkontinenciou.

Pohyblivosť: pacientka je mobilná s oporou rolátora.

Opatrovateľka má na starosti domácnosť, vrátane záhrady, nakupovania a prania. Pod náplň práce spadajú aj spoločné prechádzky s pacientkou, výlety, rozhovory a zábava. Nevyhnutná je pomoc pri prezliekaní a dozor pri prechode na toaletu. Pacientka však doposiaľ vždy všetko robila sama, dom vždy výborne poupratovala a vykonáva sama aj záhradné práce. Zároveň si ešte sama varí (nedrží žiadne diéty, stravuje sa bežne) a tiež sa stará o svoju hygienu samostatne Vzhľadom na jej vek by však už bolo dobré, aby mala pri týchto činnostiach asistenciu. Dôležité je, aby opatrovateľka dohliadla na pacientku najmä keď zabúda, čo sa stáva aj v noci, keď sa prebudí a zabudne čo má robiť alebo by sa chcela prejsť. Vtedy je potrebné ju v pokoji zorientovať a odprevadiť do postele.

Od opatrovateľky sa očakávajú skúsenosti, dobrá znalosť nemeckého jazyka, srdečná a empatická povaha a tiež by mala byť dobrá kuchárka. Fajčenie von je povolené.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: čím skôr

Plat:

1 mesiac: 1 270€ (netto) + príspevok na cestu od agentúry (2€/odpracovaný deň) = 1 330 € (netto)

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
18. 04. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.