NOVÁ PONUKA OPATROVANIA

Lokalita : Nemecko, Oberndorf (Rottenburg am Neckar)
Plat : 1650 €
Termín nástupu : 30.04.2018

Informácie o ponuke:

Do dedinky Oberndorf, časti mesta Rottenburg am Neckar, hľadáme skúsenú opatrovateľku k 82-ročnej pani (154 cm, 50 kg), ktorá žije sama vo viacgeneračnom dvojposchodovom dome so záhradou a nechová žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka by mala byť vo veku 40-60 rokov a musí disponovať znalosťou nemeckého jazyka na dobrej úrovni. Podmienkou je taktiež skúsenosť s opatrovaním pacienta so zavedenou PEG-sondou (výživovou sondou) a tiež s pacientom, ktorý si vyžaduje transfer. Opatrovateľka má zabezpečenú vlastnú izbu s terasou, rádiom, televízorom a pripojením na internet.

Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich).

Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.

Pohyblivosť: pacientka je mobilná, avšak s problémami. Po dome sa pohybuje s oporou rolátora, von využíva invalidný vozík. V prípade premiestňovania s rolátorom mimo domu, potrebuje pomoc. Zo zdravotníckych pomôcok využíva tiež ošetrovateľskú posteľ s antidekubitným matracom, toaletný sedák, stoličku do sprchy a schodiskový výťah.

Zdravotný stav: pacientka má zavedenú PEG-sondu (na prijímanie stravy), trpí srdcovou arytmiou, bežnou stareckou slabosťou a užíva lieky na zriedenie krvi. V súčasnosti sa podrobuje fyzioterapii a logopédii. Je nutné dohliadať na užívanie liekov.

Do náplne práce spadá v rámci domácnosti najmä pranie, žehlenie a záhrada (očakáva sa preto opatrovateľka so vzťahom k prírode). Po dohovore s rodinou sa vykonáva varenie, udržiavanie poriadku, návštevy lekárov a ďalšie. Nákupy sa od opatrovateľky nevyžadujú, avšak v prípade záujmu je obchod vzdialený do ¼ hod pešo. Pacientka ocení spoločné prechádzky a čo sa týka jej osobnej opatery, potrebuje asistenciu pri kúpaní, prezliekaní a výmene hygienických potrieb. Nočné vstávanie je v priemere potrebné 1-2 krát za noc v prípade potreby pacientky navštíviť toaletu (na inom poschodí), pričom nočný pokoj trvá od 22.00 do 8.00. Vodičský preukaz nie je potrebný, auto nie je k dispozícii. Fajčenie vo vonkajších priestoroch je povolené.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac; nástup: 30.04.2018

Plat: 1 500 € (netto) + príspevok na cestu od rodiny v hodnote 150 € (netto) = 1 650 € (netto).

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:

Koordinátorka L.Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu

Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1650 €
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
11. 04. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.