Opatrovanie vo veľmi DOBREJ RODINE

Lokalita : Bretten / Nemecko
Plat : 1460 €
Termín nástupu : 27.04.2018
Pracovná doba : Turnus: 6 týždňov

Informácie o ponuke:

Do mesta Bretten, špecifickom svojou tradičnou architektúrou, hľadáme láskavú opatrovateľku (v rozmedzí 20-65 rokov) k 78-ročnej pani (168 cm, 60 kg), ktorá žije vo veľkom dome so záhradou. Odkedy ovdovela, žije sama. Má však rodinu, ktorá sa o ňu zaujíma a v prípade potreby je na pomoci. Dcéra je lekárka a stará sa aj o lieky pacientky. V domácnosti je mačka, ktorú je potrebné kŕmiť.
Stupeň ošetrenia: stupeň požadovaného ošetrovania bol u pacientky klasifikovaný na úrovni 4. (z piatich).

Ošetrovateľská služba: domácnosť ráno a večer navštevuje ošetrovateľská služba za účelom podávania liekov a merania vitálnych funkcií.

Zdravotný stav: pacientke bola diagnostikovaná starecká zábudlivosť, ľahká demencia a stav po porážke (2014), ktorej následkom je ľahká hemiparéza ľavej strany, závraty a občasné halucinácie. Rozprávať dokáže a všetkému rozumie, avšak jej reč je narušená. Nedokáže si zapamätať mená ľudí, preto všetkých volá „Ika“. Občas zabúda, že jej manžel je nebohý a pýta sa na neho. Trpí aj inkontinenciou, avšak dokáže odhadnúť, kedy potrebuje navštíviť toaletu.

Pohyblivosť: pacientka je odkázaná na invalidný vozík, no s oporou dokáže vstať a prejsť krátku vzdialenosť.

Požiadavky na zamestnanca:

Je dôležité, aby bola opatrovateľka skúsená a dokázala zvládať aj psychicky náročnejšie situácie. Opatrovateľka má fajčenie von povolené. Očakáva sa minimálne stredne pokročilá znalosť nemčiny.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Do náplne práce opatrovateľky spadá v rámci starostlivosti o domácnosť okrem prania aj varenie, pričom by sa mali variť zdravé a čerstvé jedlá. Pacientke je potrebné jedlo narezať a kŕmiť ju. Zvykne jesť pomaly a len veľmi málo. Potrebuje preto niekoho motiváciu. Opatrovateľka má tiež na starosti záhradu, avšak ťažšie záhradné práce nerobí sama – podieľa sa na nich celá rodina. Čo sa týka osobnej opatery pacientky, vyžaduje sa asistencia pri celotelovej hygiene, prezliekanie, sprevádzanie na toaletu a výmena hygienických potrieb, pomoc pri pohybe a transfer prostredníctvom technických zariadení. Vstávanie v noci za účelom navštívenia toalety je príležitostné. Opatrovateľka chodieva nakupovať a pacientka by ocenila spoločnosť pri prechádzkach, pričom rada chodieva na cintorín, na kávu alebo nákupy do mesta. Cesta do mesta alebo k lekárovi trvá okolo 10 minút.

Benefity:

V stredy a piatky pani navštevuje denné ošetrovateľské centrum od 8.00 do 16.30. V tom čase má opatrovateľka zvyčajne voľno. Rodina nehľadá len zamestnankyňu ? opatrovateľku, ale rodinnú priateľku, ktorá udrží ich domácnosť pod kontrolou. Opatrovateľka má k dispozícii priestrannú a svetlú izbu s vlastným balkónom aj samostatnou kúpeľňou. Nechýba internet, telefónne pripojenie a práčka so sušičkou.

Doplňujúce informácie:

Mzda / 6 týždňov: 1 960 € (netto) + príspevok na cestu od agentúry (2 €/ každý odpracovaný deň) = 2 480 € (netto)

Mzda / 1 mesiac: 1 400 € (netto) + príspevok na cestu od agentúry (2 €/ každý odpracovaný deň) = 1 460 € (netto)

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka L.Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1460 €
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
11. 04. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.