ZAUJÍMAVÁ PONUKA OPATROVANIA

Lokalita : Mníchov, Nemecko
Plat : 1466 €
Termín nástupu : 21.03.2018
Pracovná doba : Turnus 1 mesiac (základ), v prípade záujmu aj dlhšie

Informácie o ponuke:

Do obľúbeného veľkomesta Mníchov, hľadáme srdečnú a empatickú opatrovateľku (v rozmedzí 30-65 rokov) k 88 – ročnému pánovi (172 cm, 70 kg), ktorý žije sám v byte a nechová žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu (bez pripojenia na internet). Pacient k sebe potrebuje niekoho, kto mu bude robiť spoločnosť, vymyslia si spolu denný program a strávia čas aktívne aj von, nie len doma. Doposiaľ žil sám a opatrovanie si vyžadoval len v akútnych prípadoch. Potreba asistencie v domácnosti a niekoho spoločnosti je však už výraznejšia.
Stupeň ošetrenia: úroveň požadovaného ošetrovania bola u pacienta klasifikovaná na úrovni 2.

Ošetrovateľská služba: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba raz týždenne za účelom kúpania pacienta, avšak po príchode opatrovateľky ostáva táto činnosť na nej.

Pohyblivosť: pomocou rolátora.

Zdravotný stav: starecká slabosť, začínajúca inkontinencia, ťažkosti s mobilitou, po duševnej stránke je úplne v poriadku.

Požiadavky na zamestnanca:

Od opatrovateľky sa očakávajú nadobudnuté skúsenosti z opatrovania, stredne pokročilá znalosť nemčiny a dobré kuchárske zručnosti (pacient nedrží žiadnu diétu, stravuje sa klasicky). Fajčiarky majú fajčenie von povolené.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Pod pracovnú náplň opatrovateľky na tejto pozícii spadá ako opatera pacienta (celotelová hygiena, prezliekanie, asistencia pri pohybe a prechode na toaletu, prechádzky, výlety, spoločné rozhovory), tak aj starostlivosť o domácnosť (nakupovanie, pranie a udržiavanie poriadku).

Doplňujúce informácie:

Odmena za vykonanú prácu:

1 mesiac: 1 260 € (netto) + príspevok na cestu od agentúry + (2 €/ každý odpracovaný deň) + veľkonočný bonus 126 € (za tri sviatočné dni) = 1 446 € (netto)

2 mesiace: 2 520 (netto) + príspevok na cestu od agentúry + (2 €/ každý odpracovaný deň) + veľkonočný bonus 126 € (za tri sviatočné dni) = 2 766 € (netto)

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka L.Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1466 €
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
11. 04. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.