Opatrovanie seniorov v Nemecku

Lokalita : Laufenburg
Plat : 1900 €
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

Laufenburg – PONUKA OPATROVANIA/s nástupom čo najskôr/ s mierne pokročilou úrovňou NJ /bez NOČNÉHO VSTÁVANIA/odmena v závislosti od dĺžky turnusu/ODMENA 1900 eur (netto/6 týždňov) /VODIČSKÝ PREUKAZ výhodou.
Do malého mestečka Laufenburg, ktoré sa nachádza na hranici so Švajčiarskom, hľadáme spoľahlivú opatrovateľku k 82-ročnému pánovi (173 cm, 73 kg), ktorý býva v dome spolu so svojou manželkou, ktorá si nevyžaduje starostlivosť. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia / Potreba ošetrovateľskej služby: pacient je zaradený do 2. stupňa ošetrenia a domácnosť navštevuje dva krát denne ošetrovateľská služba.

Diagnózy – Ochorenia: pacient je inkontinentný a má ochrnutú ľavú stranu tela. Opatrovateľke je pri dvíhaní nápomocný. Nočné vstávanie nie je potrebné.

Pohyblivosť : keďže je pacient ochrnutý na ľavú časť tela pri pohybe využíva invalidný vozík. Pri presunoch je potrebné byť mu oporou a tak predchádzať možným pádom.

Dĺžka turnusu : 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, nástup: čo najskôr

Odmena za vykonanú prácu:

4 týždne: 1190 eur (netto) + príspevok na cestu od agentúry + príspevok na cestu od rodiny 75 eur (netto) = 1325 eur (netto).

6 týždňov: 1666 eur (netto) + príspevok na cestu od agentúry + príspevok na cestu od rodiny 150 eur (netto) = 1900 eur (netto).

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti starostlivosť o pacienta. Pomoc pri osobnej hygiene pacienta, presune, pohybe a prezliekaní. Jej úlohou je taktiež starostlivosť o domácnosť (varenie, upratovanie, nakupovanie). Pacient ocení spoločnú zábavu, čítanie, rozhovory či prechádzky, ak to jeho zdravotný stav umožní.

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach, radi Vám odpovieme na všetky otázky:

Hlavná koordinátorka : 0948 666 881 /t.blaskova@vip-pflege.eu

Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494 / nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1900 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
11. 04. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.