JEDNODUCHÉ OPATROVANIE s nástupom čím skôr

Lokalita : Bad Säckingen, Nemecko
Plat : 1265 €
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : Turnus: 1 mesiac (základ) alebo 6 týždňov

Informácie o ponuke:

Do krásneho kúpeľného mesta Bad Säckingen, hľadáme spoľahlivú, čestnú, samostatnú, prispôsobivú a komunikatívnu opatrovateľku (45 rokov a viac) k 91 – ročnej pani (166 cm, 59 kg), ktorá žije sama vo svojom dome, nachádzajúcom sa v centrálnej časti mesta. Je v dobrej zdravotnej kondícii. Povahovo je priateľská a prívetivá. Nechová žiadne domáce zvieratá. Pacientkin syn je v prípade potreby nablízku, býva v susednom dome a sám sa stará o mnoho činností spojených s opaterou mamy. Je preto veľmi nápomocný a uľahčuje opatrovateľke prácu.

Stupeň ošetrenia / potreba ošetrovateľskej služby: pacientka bola zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrovania, domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.

Diagnózy: pacientka netrpí žiadnymi závažnejšími diagnózami netrápi ju ani demencia, ani inkontinencia ( v noci nosí plienky iba preventívne).

Pohyblivosť: pacientka je relatívne mobilná, no napriek tomu odkázaná na invalidný vozík v dôsledku operovaného bedrového kĺbu. Všetky potrebné zdravotnícke pomôcky sú k dispozícii (elektronické lôžko, ľahký invalidný vozík, prispôsobená toaleta, zdvihák do vane aj chodítko).

Požiadavky na zamestnanca:

Nevyžaduje sa vlastníctvo vodičského preukazu, nevyhnutná je však aspoň mierne pokročilá znalosť nemčiny.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Do náplne práce opatrovateľky na tejto pozícii spadá starostlivosť o domácnosť (o záhradu nie) a osobná opatera pacientky. Veľmi rada hráva spoločenské hry a sleduje filmy či zábavné programy. Jej syn výrazne pomáha v opatere napríklad aj nákupmi (obchod je v tesne blízkosti, ale opatrovateľka sa o nákupy starať nemusí). Syn tiež vypomáha pri praní, obsluhe umývačky riadu, prichystaní liekov, či návšteve lekárov. Nočné vstávanie sa nevyžaduje (doposiaľ nebolo potrebné). K dispozícii nie je žiaden automobil, opatrovateľka ho nepotrebuje.

Benefity:

Opatrovateľka má k dispozícii vlastnú izbu s pripojením na internet. V prípade fajčiarky, je fajčenie von povolené.

Doplňujúce informácie:

Mzda:
1 mesiac: 1 130 € (netto) + príspevok na cestu od agentúry (2 €/každý odpracovaný deň) + príspevok na cestu od rodiny (75 € na ruku po príchode) = 1 265 € (netto)
6 týždňov: 1 582 € (netto) + príspevok na cestu od agentúry (2 €/každý odpracovaný deň) + príspevok na cestu od rodiny (150 € na ruku) = 1 816 € (netto)

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka T. Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1265 €
Kontakt
:
VIP-Complet, s.r.o.
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
www.vip-pflege.eu
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
11. 04. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.