Opatrovanie, nástup 24.1.2018

Lokalita : Totnes
Plat : 1800 netto €
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : 4-6 týždňov

Informácie o ponuke:

Anglicko, Totnes
PLAT: 1800 €/netto/mesiac
Turnus: 4- 6 týždňov
Ubytovanie a strava: zadarmo
Jednorázový bonus 50 EUR pri prvom vycestovaní

Opatrovaná osoba: žena, 82 rokov, má problémy s mobilitou. Má osteoartrózu, spôsobenú začínajúcim Parkinsonom. Treba jej pomáhať z postele, a sprevádzať ju pri chôdzi. Vie sa sama zodvihnúť, aj prejsť krátku vzdialenosť, ale stráca istotu. Na prechádzky von používa vozík. Mentálne je v poriadku, stále aktívna a komunikatívna, ale môže mať stavy úzkosti. Má trošku zhoršené videnie, sluch má v poriadku. Potrebuje pomôcť s osobnou hygienou a obliekaním. Nepoužíva vložky ani plienky.V noci niekedy vstáva na toaletu, ale nepotrebuje pri tom asistenciu. Je to veľmi milá pani, rad lúšti krížovky. Má malého psíka, ktorý jej robí spoločnosť. Raz denne s ním treba ísť na dlhšiu prechádzku. Býva v 2 podlažnom dome so záhradou, v dome je aj výťah. Má 2 dcéry, ktoré ju pravidelne navštevujú, bývajú asi 3 hodiny cesty od jej domu.
Bývanie: dom
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Ďalšia osoba v domácnosti: nie
Zvieratá: pes (malý bradáč)
Voľno: 2 hodiny / denne

Požiadavky na zamestnanca:

Žena, od 22 – 55, Anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nefajčiarka, skúsenosti s opatrovaním, vodičský preukaz netreba.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Pomoc s obliekaním, pomoc s osobnou hygienou, sprevádzanie von, denne aktivity, prechádzky so psíkom, pomoc v domácnosti: varenie, upratovanie, pranie, žehlenie, nakupovanie.

Benefity:

Ubytovanie a strava zadarmo, jednorázový bonus-príspevok na dopravu vo výške 50 Eur, 2h. voľna denne, psík v domácnosti,

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1800 netto €
Kontakt
:
BestJob BB
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948004640
Webstránka
:
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
27. 12. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.