PRÁCA PRE OPATROVATEĽKU – AJ PRE ZAČIATOČNÍČKU

Lokalita : Grolloo
Plat : 1600 €
Termín nástupu : 04.01.2018

Informácie o ponuke:

Hľadáme opatrovateľku do obce Grolloo na severe Holandska k 73 ročnému imobilnému pánovi. Pán sa pohybuje na vozíčku, doma má lift ( výťah ), s ktorým sa do vozíka prekladá, čiže nie je potrebné dvíhanie. Je inkontinentný, treba ho kŕmiť. Býva spolu s manželkou, jej netreba pomáhať, naopak, ona keď môže, pomôže opatrovateľke. Každý deň sem chodí ráno i večer holandská opatrovateľská služba, ktorá pracuje spolu s našou opatrovateľkou. Treba urobiť hygienu, obliecť pána, dať ho do vozíčka s liftom (spolu s externou službou), je treba navariť, upratať – bežné upratovanie, plus je tu mesačný príplatok 150 Eur za zvlášť upratovanie raz do týždňa 4 hodiny ( len v prípade záujmu ). Bývajú v dome, kde má opatrovateľka samozrejme vlastnú izbu, tiež kúpeľňu a wc. Na mieste pracuje naša spokojná opatrovateľka, ktorá novú opatrovateľku zaučí.
Je potrebný buď opatrovateľský kurz alebo skúsenosti s opatrovaním a nemecký jazyk na mierne pokročilej úrovni, ideálne nefajčiarka alebo slabšia fajčiarka. Je tiež potrebná aktívna živnosť!
Plat: 1 600 Eur / MESIAC ( plat za celý turnus 1 851 Eur), plus 150 Eur za extra upratovanie, cestovné hradené do výšky 200 Eur, slovenská živnosť.
Nástup: 4.1.
Turnus: 5 týždňov
V prípade záujmu nás kontaktujte na t.č. +421948 535 669 alebo na careservice@turancorp.sk

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1600 €
Kontakt
:
Lenka Turanská
Email
:
careservice@turancorp.sk
Telefón
:
0948535669
Webstránka
:
www.turancorp.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Zdravotníctvo
Pridané
:
08. 12. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.