VOĽNÉ MIESTO PRE OPATROVATEĽKU – AJ PRE ZAČIATOČNÍČKU

Lokalita : Grolloo
Plat : 1750 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Hľadáme opatrovateľku do obce Grolloo na severe Holandska k 75 ročnému pánovi, ktorý je po porážke. Pán sa pohybuje na vozíčku, doma má lift ( výťah ), s ktorým sa do vozíka prekladá, čiže nie je potrebné dvíhanie. Je inkontinentný, treba ho kŕmiť. Býva spolu s manželkou, jej netreba pomáhať, naopak, ona pomáha opatrovateľke. K pánovi chodí dva krát týždenne aj holandská opatrovateľka. Pána treba poumývať, obliecť, dať do vozíčka s liftom, je treba navariť, upratať – bežné upratovanie, plus je tu mesačný príplatok 150 Eur mesačne za zvlášť upratovanie raz do týždňa 4 hodiny. Bývajú v dome, kde má opatrovateľka samozrejme vlastnú izbu, taktiež kúpeľňu a wc. Na mieste pracuje opatrovateľka, ktorá novú opatrovateľku zaučí.
Je potrebný buď opatrovateľský kurz alebo skúsenosti s opatrovaním, byť nefajčiarka ( alebo naozaj slabá fajčiarka) a nemecký jazyk na mierne pokročilej úrovni.
Plat: 1 600 Eur +150 Eur / MESIAC (za mesiac, nie za celý turnus), žiadne poplatky, cestovné hradené do výšky 150 Eur, slovenská živnosť.
Nástup: ASAP – podľa dohody.
Turnus: 1,5 mesiaca ( 6 týždňov )
V prípade záujmu nás kontaktujte aj cez víkend, nakoľko je potrebný skorý nástup na t.č. +421948 535 669 alebo na careservice@turancorp.sk

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1750 €
Kontakt
:
Lenka Turanská
Email
:
careservice@turancorp.sk
Telefón
:
0948535669
Webstránka
:
www.turancorp.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Zdravotníctvo
Pridané
:
23. 09. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.