Dobré miesto do mesta Driehuis blízko Amsterdamu

Lokalita : Driehuis
Plat : 1950 €
Termín nástupu : 06.01.2017

Informácie o ponuke:

Dobré miesto do mesta Driehuis blízko Amsterdamu.
Hľadáme opatrovateľku k 81 ročnej pani, ktorá má demenciu, je nenáročná, milá, veľmi kľudnej povahy, v noci spí. Pani je mobilná, chodí s rolátorom, je inkontinentná. Treba jej pomôcť s hygienou, s obliekaním, robiť jej spoločnosť. Rada chodí do mesta na kávu, na prechádzku a podobne. Pani býva spolu s manželom, ten je v poriadku. Ide tu o starostlivosť o pani, čo sa týka pána, nepotrebuje opateru. S hygienou mu napríklad pomáha holandská opatrovateľská služba, inak je samostatný. Opatrovateľka je tu predovšetkým pre pani, čo sa týka pána, je to len malá dopomoc, za čo tu je príplatok, nejde tu o opatrovanie oboch na plný úväzok ! Je treba navariť, upratať – bežné upratovanie, ísť s pani na prechádzku. Manželia bývajú v dome so záhradou. Dva krát do týždňa ( sú to 4 rôzne dni ) chodievajú do denného centra, z toho dva dni má opatrovateľka voľno.
V dome je i mačka, za ňou ale netreba upratovať. Na mieste pracuje naša spokojná opatrovateľka, ktorá novú opatrovateľku zaučí. Sú potrebné skúsenosti s opatrovaním, opatrovateľský kurz, anglický jazyk na mierne pokročilej úrovni a byť aktívna vodička.
Nástup: 2.8. - 6.8. - podľa dohody
Plat: 1 800 + 150 Eur na odvody / MESAČNE ( plat za celý turnus 2547 Eur / 2667 Eur – podľa výšky odvodov ), žiadne poplatky, plus cestovné hradené do výšky 200 Eur, slovenská živnosť.
Turnus: 6 týždňov
V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na t.č. 0948 535 669 alebo na careservice@turancorp.sk

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1950 €
Kontakt
:
Lenka Turanská
Email
:
careservice@turancorp.sk
Telefón
:
0948535669
Webstránka
:
www.turancorp.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
21. 07. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.