Dobré miesto do mesta Driehuis blízko Amsterdamu

Lokalita : Driehuis
Plat : 1925 €
Termín nástupu : 15.06.2017

Informácie o ponuke:

Hľadáme opatrovateľku k manželskému páru – k 81 ročnej pani a rovnako starému pánovi. Pani má demenciu, je nenáročná, milá, veľmi kľudnej povahy, v noci spí. Každý deň ráno a večer sem chodí holandská opatrovateľská služba, ktorá pani osprchuje, oblečie, celkovo ráno vychystá, večer zasa prezlečie do pyžama atď. Pani je mobilná, chodí s rolátorom, je inkontinentná. Pán je mentálne v poriadku, je mobilný, tiež používa pri chôdzi rolátor. Treba ho sledovať, aby sa nevybral sám po schodoch, pretože by mohol spadnúť. Nie je inkontinentný. Holandská služba pomáha s hygienou aj jemu, čiže toto opatrovateľka nemusí robiť. Inak je dosť samostatný, je aktívny, rád sa venuje napríklad záhrade. Opatrovateľka je tu predovšetkým pre pani, čo sa týka pána, je to len dopomoc, nie opatrovanie oboch na plný úväzok. Je treba navariť, upratať – bežné upratovanie, ísť na prechádzku. Manželia bývajú v dome s veľkou záhradou ( o tú sa ale opatrovateľka nestará ). Manželia chodia dva krát do týždňa ( sú to 4 rôzne dni ) do denného centra, dva dni z toho má opatrovateľka voľno.
V dome je i mačka, za ňou ale netreba upratovať. Na mieste pracuje naša opatrovateľka, ktorá novú opatrovateľku zaučí. Sú potrebné skúsenosti s opatrovaním, opatrovateľský kurz, anglický jazyk na mierne pokročilej úrovni a byť aktívna vodička.
Nástup: 15.6. ( alebo cca 15.6. )
Plat: 1 775 + 150 Eur na odvody / Mesačne ( plat za celý turnus cca 2755 Eur – 2887 Eur – podľa výšky odvodov ), žiadne poplatky, plus cestovné hradené do výšky 200 Eur, slovenská živnosť.
Turnus: 6 týždňov
V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na t.č. 0948 535 669 alebo na careservice@turancorp.sk

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1925 €
Kontakt
:
Lenka Turanská
Email
:
careservice@turancorp.sk
Telefón
:
0948535669
Webstránka
:
www.turancorp.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Zdravotníctvo
Pridané
:
28. 05. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.