Hlada sa fantasticka aupair s vodicakom!

Lokalita : Bracknell cca 1 hodinu od Londyna
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : Pon-Pia cca 35hodin za tyzden

Informácie o ponuke:

Hladame super organizovanu aupair alebo vymopoc mamicke pre rodinku s 3 detmi (Dvaja chlapci a jedno dievca). PODMIENKOU JE VODICSKY PREUKAZ nakolko budete musiet deti vozit zo skoly a do skoly. Pocas dna kym budu deti v skole budete mat cas na rozne aktivity, skolu a kamaratov.
Starsie deti su velmi samostatne, hlavnu starostlivost si bude vyzadovat najmlasdi chlapec (2.5).
Rodinka byva v krasnom novo-postavenom dome v mestecku Bracknell ktore sa nachadza asi hodinu vlakom od Londyna, nedaleko domu sa nachadza Univerzita kde budete moct navstevovat kurz anglictiny.

Požiadavky na zamestnanca:

Hladame organizovanu, milu osobu ktora ma rada deti a bude sa im venovat. Nakolko su deti uz starsie, budete sa im musiet venovat vacsinou po skole (od cca 4pm) do prichodu rodicov. Aupair MUSI mat vodicsky preukaz!

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Nachystat rano deti, odviezt ich do skoly a po obede ich potom vyzdvyhnut. Mamicka sa moze spytat na vypomoc s lahkymi domacimi pracami neskor.Zatial hladame niekoho kto sa hlavne bude venovat. predosle skusenosti s pracou s detmi budu tiez vyhodou.

Doplňujúce informácie:

Obaja rodicia pracuju v oblasti IT, su velmi mily a easy going. Deticky su tiez velmi zlate a velmi poslusne a vychovane.

Ak mate zaujem, prosim zaslite zivotopis a motivacny list v anglictine spolu s vasimi fotkami, idealne aj s deticky na moj email.


Dakujem za precitanie!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Monika Atuanya
Email
:
monika.atuanya@gmail.com
Telefón
:
+447504487738
Webstránka
:
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Au-pair
Pridané
:
16. 04. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.