SUPER AUPAIR!

Lokalita : Londyn - Bexley
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : Pon-Pia 7.30-9.30am 3.3pm-7pm

Informácie o ponuke:

Ahojte!
rodinka s dvoma detmi a psikom na juho-vychode Londyna hlada super aupair na vypomoc s detmi.
Deti maju 11 (dievca) a 4.5 (chlapec) roka. Vacsinu dna travia v skole, takze budete mat dost casu na navstevu skoly a kamaratov.
Dievca je velmi samostatne a do skoly a zo skoly chodi sama. Chlapceka bude treba odviezt a vyzdvyhnut zo skoly, ktora sa nachadza len par zastavok autobusom. Nakolko mamicka a otec su practovne vytazeny, budu potrebovat aj vypomoc s lahkymi domacimi pracami, napr. upratat detsku izbu (spolocne s detmi), povysavat raz do tyzdna, atd.

Požiadavky na zamestnanca:

Hladame niekoho kto ma velmi rad deti a bude sa im venovat nie len sediet pri telke. Rodinka ma peknu zahradu s preliezkami a deti su velmi aktivne, radi chodia na prechadzky a do parku. Takze hladame niekoho spolocenskeho a aktivneho, zaroven kreativneho kto bude vymyslat aktivity pre drobcov :)

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Ranno nachystat deti do skoly a odviezt mladsieho autobusom (3-4 zastavky); cely den volno, bude ho treba znova vyzdvyhnut okolo 3 poobede. starsie dievca chodi domov okolo 3.30-4pm, ale ako som pisala vyssie, je samostatna. Budete musiet dohliadnut na domace ulohy a citat s chlapcekom, cim sa vam tiez zlepsi anglictina.

Doplňujúce informácie:

Mamicka je sestricka v nemocnici a otec je uctovnik. Mamicka pochadza z Ciech a otec je z Nigerie. Deti su velmi mile, ja ich teta sa o nich casto staram!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Monika Atuanya
Email
:
monika.atuanya@gmail.com
Telefón
:
Webstránka
:
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Au-pair
Pridané
:
16. 04. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.