Írsko - Operátor výroby - mäsovýroba, potravinárstvo

Lokalita : Ballon
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

Pre nášho klienta producenta kvalitného mäsa a mäsových výrobkov v Írsku aktuálne hľadáme 6 pracovníkov. Firma je v mestečku Ballon v oblasti Carlow v Írsku (cca 100km od letiska v Dubline). Ide o väčšiu rodinnú firmu založenú v roku 1977 s cca 50-imi zamestnancami, kde vládnu veľmi dobré vzťahy a preto si spoločnosť zakladá na výbere nových kolegov, s ohľadom na dlhodobú spoluprácu v pracovnom pomere.

Operátor rotujte na týchto pracoviskách:

UPRATOVANIE A ČISTENIE
Tu zamestnanci majú na starosti každodenné umývanie a upratovanie výrobných a ostatných priestorov po ukončení výroby na konci pracovného dňa. Prácu začnú o 16:00 a končia cca o 01:00 – 02:00 v noci, v závislosti od množstva práce. Pracovníci musia byť fyzicky zdatní nakoľko používajú aj silné tlakové hadice až po dobu piatich hodín zo svojej pracovnej doby. Taktiež musia klásť dôraz a pozornosť na detaily, aby sa uistili, že všetko zariadenie je vyčistené správne.

OPERÁTOR ODDEENIA VÁŽENIA
Tu zamestnanci musia byť schopní premiestňovať krabice až do hmotnosti 25kg, stohovať krabice na palety až do výšky 1,8 metra. Musia byť ochotní sa naučiť pracovať s automatizovaným počítačovým vážiacim systémom na vyberanie správnych produktov pre klientov, tak, že sa naučia požiadavky a špecifikácie jednotlivých klientov aby pre nich vedeli vybrať správne produkty. Anglický jazyk musí byť cca na 70% úrovni, nejaké počítačové znalosti môžu byť výhodou. Pracuje sa priemerne od 08:00 do 18:00.

VŠEOBECNÝ OPERÁTOR
Tu zamestnanci by mali byť ochotní sa vypracovať až na pozíciu pracovníka na bitúnku alebo vo vykosťovacej hale. Musia byť dostatočne silní na to, aby zvládali prácu na porážacej linke/bitúnku – a musia byť ochotní sa zaučiť na zvládanie všetkých pozícií v tomto druhu výroby. Skúsenosti pri práci s nožom sú veľkou výhodou.

Požiadavky na zamestnanca:

- je potrebné byť schopný komunikovať minimálne základmi AJ
- dobrá fyzická kondícia a spôsobilosť pracovať v potravinárstve
- prax v podobnom druhu výroby je veľkou výhodou
- znalosť hygienických a bezpečnostných pravidiel v potravinárstve výhodou
- ochota dlhodobo pracovať v zahraničí

Doplňujúce informácie:

Zamestnanecké výhody, benefity
- Práca na írsku pracovnú zmluvu
- Dlhodobý kontrakt
- Vyzdvihnutie na letisku a preprava na miesto ubytovania / práce
- Ubytovanie 10 min chôdze od pracoviska

Ubytovanie je zabezpečené pred príchodom do Írska v cene 60€ na týždeň vrátane energií. Bývanie je na vidieku s možnosťou väčšieho nakupovania cca 10 – 15 km od domu – preto zamestnávateľ v sobotu poskytuje odvoz pre pracovníkov, ktorí si chcú urobiť väčšie nákupy.

Taktiež vyzdvihnutie na letisku v Dubline bude koordinované a zabezpečené - preto preferujeme vycestovanie celej skupiny spolu.
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu o túto pracovnú pozíciu potrebujeme váš životopis v anglickom jazyku + vašu aktuálnu fotografiu. Mail na zaslanie CV je info@inboxagency.sk . Do predmetu emailu s CV napíšte PRÁCA V POTRAVINÁRSTVE V ÍRSKU.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Ing. Róbert Jopek
Email
:
info@inboxagency.sk
Telefón
:
0908 634 471
Webstránka
:
www.inboxagency.sk
Krajina
:
Írsko
Kraj
:
Kategória
:
Potravinárstvo
Pridané
:
15. 05. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.