CYPRUS - ČAŠNÍČKA - ČAŠNÍK - LUXUSNÝ HOTEL V AYIA NAPA

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Ayia Napa, Cyprus
Plat : 700 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

V spolupráci s našim partnerom, malou personálnu agentúru pôsobiacou v oblasti gastronómie, hoteliérstva a cestovného ruchu na Cypre hľadáme 6 uchádzačov na pozíciu Čašníčka / barmanka v hotelovom zariadení.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Práca zahŕňa typické povinnosti pre čašníčku v rušnom hotelovom komplexe v hotelových reštauráciach a kaviarniach ako sú: prijímanie objednávok, roznos jedál a nápojov, príprava reštaurácie pred smenou a po ukončení smeny, práca s hotovosťou...
Je potrebné si uvedomiť, že najmä v hlavnej sezóne je práca náročná, pričom sa pracuje 8 – 9 hodín denne 6 dní v týždni.

Doplňujúce informácie:

Dátum nástupu: ihneď– príchod 1 – 2 dni pred nástupom

Platové ohodnotenie: 700€ mesačne v čistom + tipsy /ubytovanie a strava počas služby zadarmo 3 jedlá/

Ubytovanie:
Je zabezpečené a hradené zamestnávateľom buď priamo v hoteli v izbách pre personál, alebo v iných zariadeniach prislúchajúcich k hotelu.

Príchod na Cyprus:
Prílet by mal byť na letisko v Larnace /cca 50km od Ayia Napa/, kde Vás už vyzdvihne zástupca Cyperskej personálnej agentúry, ktorý Vás odvezie na ubyovanie a predstaví zamestnávateľovi. V prípade potreby zariadi potrebné formality. Za tieto služby si Cyperská agentúra účtuje po príchode 50€.

V prípade záujmu o túto pracovnú pozíciu nám prosím zašlite Váš životopis v anglickom jazyku s aktuálnou fotografiou emailom na adresu office@inboxagency.sk pričom do predmetu mailu napíšte ČAŠNÍČKA / ČAŠNÍK NA CYPRE. Prípadne nás kontaktujte na 0907 528 781
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.