Hľadáme vzduchotechnikov

Lokalita : Schwadorf bei Wien
Plat : Dohodou
Termín nástupu : 13.07.2015

Informácie o ponuke:

Hľadáme 2-4 vzduchotechnikov pre Rakúsku spoločnosť. Práca bude vykonaná ako subdodávka. Montáž vzduchotechniky pre menšiu výrobnú halu cca. 5-6 týždňov. Táto zákazka je pre firmu skušobná, ak sa firma osvedčí je možná ďalšia spolupráca. Práca je ohodnotená paušálovo.

Požiadavky na zamestnanca:

Podmienky riadneho výkonu práce, ktoré musí splniť každý živnostník:
- živnostenské oprávnenie, overené a preložené do nemeckého jazyka oficiálnym prekladateľom (živnosť platná min. 2 mesiace)
- pridelené identifikacné číslo DPH (Osvedčenie o registrácii pre daň z pridanej hodnoty príjemnca/dodávateľ služby z/do iného členského štátu), teda nestanete sa platitelom DPH, ak ním momentálne nie ste, ale len budete registrovaný na našom daňovom úrade podľa §7a (podmienka pri poskytovaní služieb v zahraničí, aby DPH mohla odviest rakúska firma) – pre detailnejšie informácie prosím kontaktujte váš daňový úrad alebo účtovníka.
-treba splniť oznamovaciu povinnosť na uzemí Rakúska (platí pre remeselnú a viazanú živnosť), nazýva sa to Dienstleistungsanzeige. Všetky informácie ohľadom vybavenia vám prikladám v prílohe.
- nemecký jazyk na komunikatívnej úrovni (ak ide partia, aspon jeden z vás)
- vlastné náradie a vlastná doprava

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Martina Jankovičová
Email
:
martina@koffice.at
Telefón
:
0948380084
Webstránka
:
Krajina
:
Rakúsko
Kraj
:
Kategória
:
Stavebný priemysel
Pridané
:
07. 07. 2015
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.