Práca pre pár (alebo 2 dievčatá, prípadne 2 chlapcov) v Škótsku

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Škótsko
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : 40 - 50 hodín týždenne

Informácie o ponuke:

Spoločnost - Agentúra TIMEA Agentúra Timea ponúka prácu pre pár (2 dievčatá, prípadne 2 chlapcov) v reštauráciách a obchodoch v turistickom centre v Škótsku mimo ruchu miest. Jedna pozícia - práca v reštaurácii, spôsob obsluhy zákazníkov je podobný ako v McDonalde. Druhá pozícia - predavač/ka v obchode so suvenírmi. Ubytovanie a strava sú zabezpečené zamestnávateľom. Nástup - čo najskôr.

Okrem tejto ponuky ponúkame prácu pre páry v hoteloch v Anglicku. Podľa ponuky - práca v kuchyni, na upratovaní, v obsluhe. Ubytovanie a strava sú poskytované zamestnávateľom, bývanie na mieste, bez dochádzania do práce.

V prípade záujmu nás čím skôr kontaktujte a pošlite nám životopisy v anglickom jazyku. Prosím, kontaktujte nás len v prípade vážneho záujmu, t.j. ak môžete vycestovať za prácou do zahraničia.

Každého záujemcu kontaktujeme najprv telefonicky, následne si dohodneme buď osobné stretnutie, e-mailovú komunikáciu alebo komunikáciu cez Skype. Naša prac. doba: po - pia od 10:00 do 17:00 + flexibilná podľa množstva ponúk. Tel.: 0903 570 688, 0907 278 591, 054 488 44 30

P.S. Pošlite nám životopisy oboch uchádzačov. Ak sa Vám nepodarí pripojiť všetky životopisy cez tento systém, pošlite nám ich na našu e-mailovú adresu agentura.timea@stonline.sk.
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.