Gazdinka a opatrovatelka Spanielsko

Lokalita : Santiago de Compostela, Spanielsko
Plat : 800 €
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : plný úväzok

Informácie o ponuke:

Pre zmiešanú slovensko-španielsku rodinu hľadáme gazdinku - pomocnú silu do domácnosti na domáce práce a varenie a na obcasné stráženie malého dieťaťa do 1 roka. Doba: minimálne 12 mesiacov, nástup jul 2017

Miesto výkonu práce: Santiago de Compostela, Spanielsko.

Pozadujeme, aby tato zena komunikovala slovensky a anglicky, bola diskretna, zodpovedna, spolahliva, cistotna, mala skusenosti s detmi, vedela varit a robit dokladne domace prace (najma zehlenie, upratovanie), mala vodicsky preukaz a aktívne jazdila.

Požiadavky na zamestnanca:

Podmienky: Anglictina pokrocily, vodicsky preukaz, vek nad 30 rokov, zena. Ostatne: Diskrétnosť, pracovitosť, spoľahlivosť, čistotnosť. Schopnosť variť a záujem učiť sa nové jedlá. Výborné zvládnutie domácich prác: dôsledné upratovanie, žehlenie, pranie, varenie. Skúsenosti so starostlivosťou/strážením malých detí, ideálne aspoň 3 roky prax. Nie je potrebná španielčina.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Starostlivosť o domácnosť - komplet domáce práce, najmä varenie obedov, príprava večerí, práprava detských príkrmov, umývanie riadu, pranie, žehlenie, upratovanie, občasné stráženie malého dieťaťa do 1 roka. Kompletné poistné a odvodové krytie.

Doplňujúce informácie:

Veľmi príjemné rodinné a pracovné prostredie, zabezpečené ubytovanie - vlastná izba a sprcha (na samostatnom poschodí), strava samozrejmosťou, odmena 800 €/mesiac btto a hradenie soc. a zdravot. poistenia, možnosť používať auto, úhrada letenky do Španielska a minimálne jednej (pravdepod. 2-3) cesty na Slovensko počas roka. Nárok na dovolenku. V Španielsku poskytnutie telefónu a PC na komunikáciu s tamojšou i svojou rodinou.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
800 €
Kontakt
:
Klára López Cvikotová
Email
:
klara.cvikotova@gmail.com
Telefón
:
+421903810007
Webstránka
:
Krajina
:
Španielsko
Kraj
:
Kategória
:
Au-pair
Pridané
:
04. 05. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.