Práca pre mladých v Holandsku, bez jazyka!

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita :
Plat : 907-1524 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Dopĺňame skupinku mladých ľudí, ktorí chcú pracovať v zahraničí. Bez znalosti jazyka a pracovných skúseností si pre nás vhodný kandidát! Ponúkame Ti prácu pomocného pracovníka v potravinárstve v Holandsku so slovenským koordinátorom!

Holandský zamestnávateľ Ti garantuje odpracovať 36hodín/ týždeň, čo môže len máloktorý zamestnávateľ v Holandsku. Ubytovanie a doprava do práce zabezpečené. Stačí len prísť do Holandska a začať pracovať.

Získať prácu bez znalosti jazyka a praxe je v Holandsku veľmi zložité. My Ti to ponúkame bez akýchkoľvek zložitých postupov. Stačí, ak nám pošleš Tvoj životopis na uc@universalconsulting.sk alebo zavoláš na +421 32 7440174.

Požiadavky na zamestnanca:

Zamestnávateľ preferuje vek 18-21 rokov, keďže je to pozícia bez znalosti jazyka a bez predchádzajúcej praxe. Ak si muž, ktorý má viac ako 21 rokov, ale máš prax s nožom (napr. ako kuchár, pomocný kuchár, pomocník mäsiara a pod.), vieme zabezpečiť prácu aj Tebe. Navyše máš možnosť zaučiť sa za mäsiara, čím si zvýšiš aj svoj zárobok!

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Hlavnou pracovnou náplňou je práca s mäsom - balenie, etiketovanie, nakladanie na pás, umývanie náradia a prepraviek. Práca je vhodná aj pre ženy. Zober so sebou kamarátov a známych a vyskúšaj si prácu v zahraničí!
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.