Získajte prácu ako operátor v ČR. Plat až 1035€, bonusy,príplatky

Lokalita : Kvasiny
Plat : 1035 €
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

Keď zarábať, tak u najlepších! Česká automobilka s dlhoročnou tradíciou, ktorá je známa po celom svete, má teraz množstvo nových voľných miest na rôznych pozíciách. Využite možnosť byť pri zrode najnovších modelov áut, ktoré sú zárukou kvality. V novej práci ich budete mať priamo na dosah.

Každý deň budete súčasťou najmodernejších výrobných procesov. A tým sa predsa nemôže pochváliť každý!

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

ATRAKTÍVNY A STABILNÝ ZÁROBOK

Prečo sa túto prácu oplatí získať? Predovšetkým si tu budete môcť naozaj veľmi dobre zarobiť a vašu mzdu budeme aj potom navyšovať. Zvýšenie zárobku na vás bude čakať už po skončení skúšobnej doby. Celkovo tu môžete získať plat až 1 035€!

RÔZNE BONUSY A PRÍPLATKY

K mzde budete môcť získať množstvo príplatkov, vďaka ktorým svoj plat veľmi ľahko navýšite. Máme pre vás napríklad bonus za osobné ohodnotenie. Samozrejmosťou sú príplatky za nočné,
viaczmenový režim, prácu cez víkendy alebo nadčasy. A to zďaleka nie je všetko! Je len na vás a vašej snahe, koľko si zarobíte.

Doplňujúce informácie:

PRÍSPEVKY, VĎAKA KTORÝM UŠETRÍTE

Skvelé je aj to, že hoci budete mať výborný zárobok, na mnohé veci vám prispejeme. Vďaka tomu nebudete musieť míňať navyše a viac vám zostane. Dáme vám príspevok na ubytovanie a aj na stravu. Vďaka nim sa nebudete musieť báť o strechu nad hlavou a nikdy neostanete hladný. So všetkým podstatným vám pomôžeme. Stačí len prísť!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1035 €
Kontakt
:
Lucia Lorinczova
Email
:
lucia.lorinczova@express-people.com
Telefón
:
0800400200
Webstránka
:
www.express-praca.sk
Krajina
:
Česká Republika
Kraj
:
Královéhradecký kraj
Mesto
:
Kategória
:
Auto-moto
Pridané
:
12. 07. 2016
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.