Práca pre teba v Belgicku - Murár

Lokalita : Antwerpen
Plat : 9 €
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : 250 h / mesačne

Informácie o ponuke:

Ponúkame zamestnanie na pracovnej pozícii Murár pre 7 ľudí s chuťou pracovať a zdokonaľovať sa v profesii, ktorí chcú vycestovať do zahraničia z dôvodu vyššieho zárobku a pritom mať istotu dlhodobého zamestnania. Práca je vykonávaná v meste Antverpy / Belgicko. Ponúkaná práca je na trvalý pracovný pomer pre jednotlivcov i skupiny murárov. Pracuje sa v Slovenskom kolektíve bez nutnosti znalosti cudzieho jazyka. Ponúkame všetky výhody zamestnaneckého pomeru, istotu mzdy, ubytovanie, cestu, pracovné oblečenie, náradie, sociálne a zdravotné odvody, dovolenku, úrazové poistenie a mnoho ďalších výhod platených zamestnávateľom.

Informácie na tel.č +421902063917.
Svoj záujem prejavte poslaním životopisu na uvedený e-mail.

Požiadavky na zamestnanca:

Znalosti v odbore a preukázateľná prax resp. referencie. Komplexný výkon murárskej profesie. Ovládanie technologických postupov prác pri jednotlivých typoch materiálov. Ovládanie čítania stavebných výkresov, projektov. Dodržiavanie pracovnej disciplíny, nekonfliktné správanie sa, rešpektovanie požiadaviek zamestnávateľa. Cieľavedomosť a kladný prístup k práci.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

murovanie,
betónovanie,
omietanie,
šalovanie,
armovanie,
izolovanie,
Práca na základe príkazov zamestnávateľa.

Doplňujúce informácie:

Čistá mesačná mzda 2 250 EUR.
Vzhľadom k tomu že všetky náklady spojené s prácou vrátane ubytovania, dopravy, oblečenia, odvodov, daní, poistenia, náradia hradí zamestnávateľ sa táto mzda rovná 16 EUR / h ktorú by ste mohli dostať na živnostenský list. Pracuje sa v 6 týždňových turnusoch s týždňovou dovolenkou doma medzi nimi.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9 €
Kontakt
:
SH Group, s.r.o.
Email
:
belgickostavby@gmail.com
Telefón
:
+421902063917
Webstránka
:
Krajina
:
Ostatné krajiny
Kraj
:
Kategória
:
Stavebný priemysel
Pridané
:
13. 06. 2016
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.