Práca v Nemecku – pracovník v potravinárstve

Lokalita : Nemecko
Plat : 9,10 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Hľadáte si stabilnú prácu v zahraničí a dokážete komunikovať v nemeckom jazyku? V prípade dvojice alebo skupiny stačí ak nemčinu ovláda jeden. Náš zahraničný klient by Vám rád ponúkol prácu priamo v Nemecku. K dispozícii sú rôzne pozície vo fabrike, ktorá je zameraná na prácu s kuracím mäsom - vo výrobe, na baliacej linke, v logistike ( balenie, váženie, nakladanie na pás, rozdeľovanie mäsa do boxov,...).
Už veľa našich kandidátov využilo príležitosť pracovať pre tohto zamestnávateľa. V nemeckej pracovnej zmluve máte garantovaných 35hodín/týždeň pri hodinovej tarife 9,10€ , ale samozrejmosťou je odpracovať cca 45hodín/týždeň. S týmito nadčasmi je možné zarobiť až 1800€.
Ubytovanie a doprava (možnosť využiť firemné auto za poplatok) do zamestnania sú zabezpečené zamestnávateľom. Pracovná ponuka aj bez predchádzajúcich skúseností, zamestnávateľ si Vás rád zaškolí. Je potrebná znalosť nemeckého jazyka na takej úrovni, aby ste zvládli odkomunikovať základne veci v nemeckom jazyku, v prípade skupiny stačí jeden.
Nástupy: každý týždeň
Bližšie info o ponuke nájdete tu:
http://www.universalconsulting.sk/jobs/praca-v-kuracej-fabrike-v-nemecku-nie-je-potrebna-prax-staci-ak-nemecky-jazyk-ovlada-jeden-z-dvojice/
V prípade záujmu napíšte na job@universalconsulting.sk a uveďte, o ktorý termín máš záujem alebo zavolaj na 032 7440174.

Požiadavky na zamestnanca:

Mierne pokročilá znalosť nemeckého jazyka

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Práca s kuracím mäsom ( balenie, váženie, nakladanie na pás, rozdeľovanie mäsa do boxov,...)

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9,10 €
Kontakt
:
Universal Consulting s.r.o.
Email
:
info@universalconsulting.sk
Telefón
:
0327440174
Webstránka
:
www.universalconsulting.sk
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Potravinárstvo
Pridané
:
03. 06. 2016
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.