Testování SW - mimořádná nabídka pro absolventy VŠ

Lokalita : Rožnov pod Radhoštěm
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Naším klientem je zahraniční společnost zabývající se vývojem komplexních elektronických řešení pro zákazníky z celého světa.
Pracovník na pozici SW Quality Engineer je zodpovědný za vývoj testů a testování SW,
analyzování a psaní testovacích scénářů, průběžné hodnocení kvality testování a evidenci
výsledků testování v souladu s firemními procesy. V rámci procesu testování bude pracovník
velmi úzce spolupracovat s vývojovým týmem. Práce je vykonávána v Rožnově pod
Radhoštěm s možností částečné práce v home office.


Profil pracovníka

Tato pozice je ideální pro absolventy VŠ v technickém směru, kteří mají zájem získat nové zkušenosti v oblasti testování SW. Zaměstnavatel Vám umožní získat všechny potřebné znalosti pro výkon této pozice, především se jedná o znalosti zaměřené na vývoj testů.
Vzhledem k tomu, že budete pracovat na převážně zahraničních projektech, v zahraniční společnosti, měla by být Vaše znalost AJ alespoň na mírně pokročilé úrovni.


Nabídka zaměstnavatele
Náš klient Vám nabízí možnost získání špičkových pracovních zkušeností, při realizaci projektů pro automobilový průmysl, kde se na SW kvalitu klade mimořádný důraz. Budete se podílet na vývoji řešení technologických novinek.
Společnost má mimořádnou firemní kulturu, která má mimořádný lidský rozměr. Společnost dále nabízí mimořádně bohatý balík zaměstnaneckých benefitů, který zahrnuje příspěvek na dojíždění, nebo přestěhování do místa pracoviště, týden dovolené navíc, nadstandardní zdravotní péči apod.



Jak postupovat v případě zájmu o tuto pozici:

V případě, že Vás výše uvedená nabídka zaujala, prosíme Vás o zaslání Vašeho životopisu spolu s motivačním dopisem. K životopisu prosím připojte svůj souhlas se zpracováním svých osobních údajů. Text souhlasu se zpracováním osobních údajů naleznete níže. Prosíme Vás o jeho pozorné přečtení a jeho vložení do Vašeho emailu či dopisu. V případě, že tento souhlas ve svém emailu či dopisu neuvedete, nemůžeme Vás bohužel zařadit do výběrového řízení.

Souhlasím, aby společnost SIMPLEX Czech s.r.o., Na Hroudě 24/3317 ( dále jen společnost), zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování zaměstnání v souladu se zákonem č. 101/2000Sb., a to až do odvolání písemnou formou. Společnost SIMPLEX Czech s.r.o. může při zpracování mých osobních údajů tyto údaje ukládat, vyhledávat, třídit, poskytovat třetím osobám, jejichž totožnost je mně povinna sdělit a likvidovat. Potvrzuji, že jsem se obeznámil/a se svými právy v souvislosti s přístupem k osobním údajům a jejich ochraně podle §12 a §21 zákona č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
SIMPLEX Czech s.r.o.
Email
:
cv@simplex.cz
Telefón
:
+420 223 009 911
Webstránka
:
Krajina
:
Česká Republika
Kraj
:
Mesto
:
Kategória
:
Informatika
Pridané
:
26. 04. 2016
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.