NEMECKO - Elektrikári, Maliari, Inštalatéri

Lokalita : južné Nemecko
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený
Pracovná doba : dohodou

Informácie o ponuke:

Práca vybavená bez akýchkoľvek sprostredkovateľských poplatkov. Umiestnime pracovníkov s ukončeným odborným vzdelaním a hovorovou Nemčinou od úrovne A2. Vek nerozhoduje. Minimálne 2 ročné pracovné skúsenosti. Ochota byť umiestnený v akejkoľvek časti Nemecka najmä však juh. Nemecká pracovná zmluva na dobu neurčitú, týždenné vyplácanie záloh. Pracuje sa cca 40 hodín týždenne + možnosť pracovať presčasy. Organizácia ubytovania v mieste práce. Flexibilita úpravy pracovných hodín podla rôznych modelov. Vlastné auto výhodou ale nie je podmienkou.
Elektrikári a elektroinštalatéri - nadpriemerný plat od 1 990 € brutto plus diéty vo výške 940 € mesačne netto.Všeobecné elektroinštalácie inštalácie v domoch a budovách v súlade s nemeckými technickými normami VDE a plánom práce v nových aj starých budovách (rekonštrukcie).
Maliari natierači - nadpriemerný plat 1 987 € brutto plus diéty vo výške 835 € netto mesačne. Ukončené odborné vzdelanie ako maliar/natierač alebo porovnateľné vzdelanie.
Inštalatéri - nadpriemerný plat od 2 160 € brutto plus diéty 992 € mesačne. Ukončené odborné vzdelanie ako inštalatér pre sanitárnu, vykurovaciu a klimatizačnú techniku alebo podobné vzdelanie s fundovanými znalosťami v týchto oblastiach.
Pridelenie kontaktnej osoby z nášho tímu, ktorá Vám bude rada k dispozícii aj mimo úradných hodín.

Svoju žiadosť o zamestnanie spolu so životopisom v nemeckom jazyku a foto nám prosím zašlite na e-mailovú adresu: mctour@nextra.sk alebo sa rýchlo a jednoducho uchádzajte prostredníctvom online formulára na našej domovskej stránke www.mctour.sk vpravo. Agentúra MC Tour V prípade záujmu, prezvoňte nám na 0903 426 886, 0948 483 776 zavoláme vám späť

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Agentúra MC Tour
Email
:
mctour@nextra.sk
Telefón
:
0903426886
Webstránka
:
www.mctour.sk
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Stavebný priemysel
Pridané
:
09. 04. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.