OREZÁVANIE A SKRACOVANIE REBIER - HOLANDSKO

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : mesto Scherpenzeel
Plat : 11,65 €
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

BEZ JAZYKOVÝCH ZNALOSTÍ (odchody: IHNEĎ)
Pre holandského zamestnávateľa dopĺňame tím pracovníkov v Holandsku. Hľadáme flexibilných mužov, ktorí budú vykonávať orezávanie a skracovanie bravčových rebier mäsozávode v Holandsku. (práca s nožom) Práca na hlavný pracovný pomer a na HOLANDSKÚ PRACOVNÚ ZMLUVU. Na pracovisku je veľa slovákov a taktiež aj slovenský koordinátor. Veľa spokojných zamestnancov. Uchádzač musí mať minimálne 3-6 mesačné skúsenosti s prácou s nožom v mäsozávode.

Odchody: ihneď

Žiadne registračné poplatky. V Holandsku máte k dispozícii slovenského koordinátora. Sme jediná agentúra na Slovensku, ktorá spolupracuje s týmto holandským zamestnávateľom. Možnosť pracovať dlhodobo, možnosť umiestniť skupinky kamarátov.

Mzda je rozdelená podľa veku pracovníka:

Pracovníci do 20 rokov:
7,21 Eur brutto/hod. + 8,83% holiday money + 10,39% reservation money

21 rokov:
8,03 Eur brutto/hod.+8,83% holiday money + 10,39% reservation money

22 rokov: 9,41 Eur brutto/hod. + 8,83% holiday money + 10,39% reservation money

Pracovníci od 23 rokov a viac:
9,78 Eur brutto/hodina + 8,83% holiday money + 10,39% reservation money

Keď pracujete na poobednej smene, zamestnávateľ pripláca 17% bonus (17:00 – 22:00) ak pracujete aj po 22:00 zamestnávateľ pripláca k hodine 37%. Mzda je vyplácaná týždenne na bankový účet. Prvá výplata je v treťom týždni a potom pravidelne každý týždeň. Výplata je vyplácaná pravidelne a bez akéhokoľvek meškania. Možnosť výplaty na slovenský alebo holandský účet. (podľa Vášho výberu)
Ubytovanie zabezpečené za poplatok 87 Eur týždenne. Životopis + fotografiu zasielajte emailom. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky.
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.